Persoonlijk | Sisterhood award

Door Hajar ben ik genomineerd voor The Sisterhood of The World Blogger Award. Bedankt voor de nominatie! Ik moest een aantal vragen beantwoorden, lees snel verder voor mijn antwoorden en de genomineerden!

Bron foto

De Regels :

♥  Bedank degene die je nomineerde en link naar de blog van diegene.
♥  Beantwoord de 10 vragen die je hebt gekregen.
♥ Nomineer 10 andere bloggers.
♥ Bedenk 10 nieuwe vragen voor je genomineerden om te beantwoorden.

De vragen:

1. Wat vind je leuk aan mijn blog?

Ik vind je blogposten erg leuk, vooral de de DIY’s die je op je blog plaatst!

2. Wat is jou favoriete land?

Mijn favoriete land is Amerika. Ik ben er nog nooit geweest, maar ik zou er zeker nog eens heen willen! Vooral New York lijkt mij gaaf om te bezoeken; ik wil zo graag nog eens die hoge wolkenkrabbers bekijken!

3. Wie is je voorbeeld?

Ik heb niet echt een voorbeeld. Mijn moeder heeft wel een grote invloed op mijn leven, dus wijs ik haar maar even als voorbeeld aan! Hoe ze ons gezin verzorgd, werkt en alles tegelijk doet… ik heb er allemaal grote bewondering voor! Verder kunnen bloggers zoals Serena en Vera Camilla ook een groot voorbeeld zijn. Ze hebben al heel wat bereikt in hun leven.

4. Wat wil je nog in je leven bereiken?

Wat ik nog wil bereiken in mijn leven, is dat ik mijn diploma van havo behaal en dat ik een succesvolle blogger word. Maar vooral dat eerste, want dan kan ik de opleiding doen waar ik al erg lang naar uitkijk: journalistiek! Het lijkt mij erg leuk om stukjes te schrijven voor een krant of tijdschrift.

5. In welke film zou je willen spelen?

Dit is niet zo’n moeilijke vraag. Ik ben helemaal gek op The Hunger Games filmserie, dus daar zou ik erg graag een rolletje in willen spelen! Ook al is het een bijrol, dan zou ik nog steeds blij zijn. Ik verheug me trouwens nu al op Mockingjay part 2, die in november te zien is in de bioscoop!

(1) Tumblr

Bron foto

6. Noem 1 Tip voor mijn blog en 1 Top?

Een tip voor je blog is om de berichten voor de zekerheid nog een keer over te lezen. Soms zit er nog een klein spelfoutje in je bericht, dit is niet heel erg natuurlijk, maar wel een aandachtspuntje. Een top heb ik al genoemd; de DIY’s op je blog vind ik erg leuk!

7. In welke Provincie woon je?

Ik woon in de provincie Friesland. Ik woon helemaal bovenin Friesland, dichtbij Leeuwarden!

8. Hoe oud ben je?

Ik ben geboren op 26 juli 2000 en dat maakt mij nu 15 jaar oud.

9. Wat is je lievelings sport?

Zelf zit ik niet op een sport, maar ik vind streetdance wel erg leuk! Toen ik wat jonger was, heb ik ook een aantal jaren op streetdance gezeten.

10. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik schrijven altijd al leuk vond. Mijn hersenspinsels wilde ik graag delen met anderen, dus besloot ik een blog te maken! Ook hebben andere bloggers me gemotiveerd om een blog te beginnen. Toen ik andere blogs bekeek, dacht ik: dit wil ik ook! Zo is het wat begonnen.

Hierbij nomineer ik:

 1. Joyce
 2. Acupofofgirlslife
 3. Nikki
 4. Joke
 5. Rahma
 6. Hanne
 7. Maroussia
 8. Jessica
 9. Fabiën
 10. Claire

Mijn vragen:

♥ Hoelang blog je al?

♥ Wat is je grootste blogwens?

♥ Welke blogger is jou voorbeeld?

♥ Wat vind je de beste eigenschap van jezelf?

♥ Wat vind je het leukste schoolvak?

♥ Welk land zou je nog wel eens willen bezoeken?

♥ Waar word jij blij van?

♥ Wat is je lievelingsseizoen?

♥ Wie zou je nog wel eens willen ontmoeten?

♥ Wat is je lievelingswinkel?

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply creabeaatje34 16 september 2015 at 18:59

  Leuke vragen en antwoorden meid ^^

 • Reply ItsCstyle 16 september 2015 at 19:01

  Leuke ingevuld en bedankt voor het nomineren! Liefs

 • Reply hanneverleysen 16 september 2015 at 19:15

  Aww bedankt voor het nomineren lieve Anke! 😊😊

 • Reply celinemiene 16 september 2015 at 20:08

  Leuke beantwoord 🙂 hihi! Tof!

 • Reply alldayshannon 17 september 2015 at 09:08

  Leuk ingevuld!

 • Reply myinspirationlogbook 17 september 2015 at 21:23

  Heelll leuk ingevuld Xx

 • Leave a Reply