Persoonlijk | Me time tag

Deze tag zag ik veel voorbijkomen op internet en ik vond hem zo leuk dat ik besloot hem ook over te nemen! Bij de ‘me time’ tag lees je wat ik draag tijdens mijn ‘me time’, wat mijn favoriete kaars is en nog veel meer leuke vragen. Zeg nou zelf… soms heb je gewoon de behoefte om een ‘me time’ te hebben! Heerlijk alleen op de bank, met een lekkere kop thee en een goed boek. Lees snel verder voor deze leuke tag!

Processed with VSCOcam with c1 preset

1. Wat kijk of lees je tijdens ‘me time’?

Tijdens mijn ‘me time’ lees ik vooral spannende boeken. Wanneer ik aan een spannend boek begin, wil ik hem ook echt uitlezen! Momenteel lees ik het boek ‘zes seconden’ van Daniëlle Bakhuis, ik vind hem erg spannend en leuk. Wat heeft Daniëlle toch een mooie en eigentijdse schrijfwijze. Ook kan ik heerlijk wegdromen bij een tijdschrift zoals Cosmogirl! Wanneer ik niet aan het lezen ben, kijk ik films op Popcorntime, (de nieuwe update is geweldig! Allemaal nieuwe films) kijk ik tv of lees ik blogposten die net online zijn gekomen.

2. Wat draag je tijdens ‘me time’?
Ik draag tijdens de ‘me time’ het liefste mijn onesie van Primark, die ik kortgeleden heb gekocht. Hij is heerlijk zacht, ideaal voor in de koude wintermaanden! Nu is het nog geen winter en draag ik liever een jogging broek met een simpel shirtje erbij. Ook niet verkeerd trouwens!

3. Wat zijn je favoriete producten om te gebruiken tijdens ‘me time’?

Mijn favoriete producten tijdens ‘me time’ zijn de Lush producten. Heerlijk al die bruisballen, ik heb er al iets van vier gehad en ze waren binnen no time op. Een feestje in bad! Maar ook hun andere producten kunnen niet missen. De lemony flutter, (mijn favoriet!) douchegels, scrubs… verrukkelijk! Ze maken mijn huid heerlijk zacht en ruiken ook nog eens lekker.

4. Wat is je favoriete nagellak?
Zoals jullie misschien wel weten is mijn favoriete nagellak van Sally Hansen van de Miracle gel, de kleur heet ‘Get Mod‘. Een simpele witte kleur, die je mooi kunt combineren bij elke outfit. Ik draag hem erg vaak! Ik vind de kleur erg mooi voor zomerse dagen.

5. Wat eet en drink je tijdens ‘me time’?

Oh, eigenlijk is dat te veel om op te noemen! Ik eet en drink vaak verschillende dingen, dat kan variëren van thee tot cola en van fruit tot chips, chocolade en popcorn. Wanneer ik een film kijk, eet ik het liefste chips of popcorn en drink ik er cola bij. Tijdens het lezen van een boek drink ik het liefste thee en eet ik fruit of chocolade.

Processed with VSCOcam with c1 preset

6. Wat is momenteel je favoriete kaars?

Mijn favoriete kaars is van Heart & Home in de geur ‘dageraadmist’. Het is een frisse geur die heel ontspannend werkt. De verpakking van deze kaars vind ik trouwens erg mooi, met die gouden details. Zelf is de kaars een beetje blauwig, mijn lievelingskleur!

7. Ga je wel eens de deur uit tijdens ‘me time’?
Nee, ik blijf tijdens ‘me time’ vrijwel alleen binnen. Ik ga alleen de deur uit wanneer ik eten moet halen in de winkel. Nou ja, moet… wanneer ik ontzettend zin in bijvoorbeeld chocolade heb, ga ik wel eens naar de winkel toe.

8. Ga je wel eens alleen naar de film?
Ik ga nooit alleen naar de film, dat vind ik zo ongezellig. Dan heb ik niemand om mee te praten in de pauze hoe spannend en leuk dat stukje wel niet was en kan ik met niemand mijn popcorn delen wanneer ik het niet op kan! Wel kijk ik dan weer alleen films op Popcorntime.

9. Favoriete webshop?

Eigenlijk heb ik wel meerdere favoriete webshops, maar ik koop mijn meeste spullen bij de Wehkamp weg. Ze hebben werkelijk van alles daar! Ook shop ik graag bij Beautiful-Bijoux, prachtige sieraden verkopen ze in die webshop. Edit: Oh serieus… ben ik ook nog eens mijn favoriete webshop H&M vergeten! Die moet er natuurlijk ook nog bij. Love die webshop! Ik slaag er altijd.

Naamloos scan

8 Comments

 • Reply Rahma 21 juli 2015 at 11:54

  Leuke tag! Ik vind het ook altijd ongezellig om alleen naar de bios te gaan haha

 • Reply emmaxblog 21 juli 2015 at 12:36

  Hele leuke tag !

 • Reply creabeaatje34 21 juli 2015 at 15:38

  Hele leuke tag en leuk ingevuld 😀

 • Reply Sherry 21 juli 2015 at 22:45

  Leuke tag.

 • Reply writingmonique 22 juli 2015 at 07:33

  Hele leuke tag! Ik blijf bij me-time ook altijd binnenshuis.

 • Reply itscstyle 22 juli 2015 at 14:08

  Leuke tag! Ik ga ook nooit de deur uit tijdens me time en alleen gaan naar de bios vind ik ook zo ongezellig. Liefs💕

 • Reply Lisa 22 juli 2015 at 19:50

  Yaay, dol op me-time. Sinds kort ga ik wel eens alleen winkelen. Klinkt stom, maar is echt heel chill.

 • Reply lifewithmaricia 22 juli 2015 at 21:20

  Super tag!😌

 • Leave a Reply