Persoonlijk | Life Is A Song Tag

Demi heeft mij getagd voor deze leuke tag! Ik luister elke dag naar muziek dus deze tag was zeker voor mij weggelegd. Ik kan echt niet zonder muziek!

Sea

1. Wie is je favoriete artiest?

Ik moet toegeven dat ik eigenlijk niet echt een favoriete artiest heb. Ik luister naar heel veel verschillende artiesten! Momenteel luister ik wel vaak naar de muziek van Ronnie Flex, maar ik kan hem niet mijn lievelingsartiest noemen.

2. Zing je onder de douche?

Toen ik wat kleiner was zong ik wel altijd onder de douche, nu doe ik dat niet meer. Dat komt doordat ik wel eens zo hard zong dat de buren en anderen het ook konden horen. Mijn moeder kwam toen bij mij en zei dat ik wel erg luid zong. Ik schaamde mij toen heel erg dat ik abrupt stopte met zingen!

3. Wat was de eerste cd in je bezit?

Ik durf te wedden dat mijn eerste cd die van Lady Gaga was. De cd heette ‘The Fame‘. Ik was toen ik ongeveer negen jaar was helemaal fan van Lady Gaga, dat kwam door het liedje ‘Just Dance‘. Nu snap ik echt niet meer waarom ik fan van haar was, haha!

4. Als er nog geen internet bestond (geen spotify, youtube, downloaden) welke cd zou je dan kopen?

Als er nog geen internet bestond, zou ik sowieso een cd kopen met allemaal top 40 liedjes er op. Ik heb niet echt één specifieke lievelings-artiest, ik luister eigenlijk naar heel veel artiesten, dus zo’n cd met allemaal verschillende liedjes van verschillende artiesten lijkt me wel leuk.

5. Welke artiest of welk nummer is een ‘guilty pleasure’ van jou? (wel eerlijk zijn hè)

Eigenlijk heb ik niet echt een nummer of een artiest die mijn guilty pleasure is, maar wel een muziek genre. Je zou dit namelijk niet van mij verwachten, maar ik luister soms wel eens naar hardstyle. Wanneer ik bijvoorbeeld erg boos ben verdwijnt mijn woede vaak wel door naar hardstyle te luisteren. Hopelijk ben ik niet de enige die dit doet!

6. Welke artiest(en) heb je live gezien?

Toen ik iets van zeven jaar was, heb ik samen met een vriendin K3 live horen zingen. Verder heb ik nog nooit een concert of dergelijke bijgewoond van beroemde artiesten, meer van onbekende bandjes die tijdens een tentfeest optraden. Shame on me!

7. Van wat voor muziek of welk nummer word je emotioneel?

Ik word vaak emotioneel van het liedje ‘Halo’ van Beyoncé. Ik weet eigenlijk niet waarom, ik heb verders helemaal niets met dit nummer. Ik heb er helemaal geen herinneringen aan of zo, maar de tekst vind ik gewoon ‘mooi’.

8. Aan welk nummer heb je een speciale herinnering? Welke herinnering brengt dit nummer bij je naar boven als je het luistert?

Aan het nummer Wake Me Up van Avicii heb ik een speciale herinnering. Het doet mij denken aan de zomervakantie en aan de vakantie in Griekenland vorig jaar. Ik stond daar aan de bar te wachten en opeens hoorde ik Wake Me Up, mijn lievelingsnummer. Ik vind het zo’n vrolijk nummer! Ik krijg er meteen zomerkriebels van.

Ik tag iedereen die deze tag wil overnemen! ♥

Bron foto’s

Naamloos scan

8 Comments

 • Reply creabeaatje34 26 augustus 2015 at 13:03

  Hele leuke antwoorden meid ^^

 • Reply jacquelinedoornbusch 26 augustus 2015 at 13:35

  Leuk geantwoord!

 • Reply Rahma 26 augustus 2015 at 16:13

  Leuk om te lezen!

 • Reply thelifeofceline 26 augustus 2015 at 16:41

  Fantastisch om dit soort dingen te lezen, muziek is iets dat veel veranderd in je emotie. Doet mij heel veel, mooie blog xx

 • Reply Ayaan Nina 26 augustus 2015 at 18:47

  Super leuk om te lezen, ik ga het lekker overnemen 😛
  En ik luister ook vaak naar Hardstyle als ik boos ben haha 🙂

 • Reply yourinspirationworld 26 augustus 2015 at 19:30

  Leuke tag! ♡

 • Reply lifewithmaricia 28 augustus 2015 at 16:42

  Leuk gedaan. Ik ben al genomineerd, ahahah😂❤️

 • Leave a Reply