Persoonlijk | Kleine Update

Ten eerste: mijn nieuwe blog die ik samen met een vriendinnetje van mij heb, staat online! Deze nieuwe blog hebben we de naam ‘About Fashion Life‘ gegeven, omdat we bloggen over fashion en lifestyle. De eerste blogpost staat ondertussen ook al klaar om gelezen te worden.

En nu iets anders: de komende dagen en misschien wel weken zal ik weer wat meer afwezig zijn op deze blog. Dit heeft mijn eigen privé redenen.

Oh, morgen krijg ik trouwens de uitslag! Ik ben heel erg gespannen maar hoop gewoon op het beste.

Liefs,

Anke

2 Comments

  • Reply Fleur 13 juni 2017 at 15:14

    Wat leuk dat jullie nu een gezamenlijke blog hebben! Ik ben begonnen met volgen. En ik heb morgen ook mijn uitslag, ik hoop zo op goed nieuws.. Heel veel succes met de laatste loodjes, zooo spannend! X

  • Reply Silke 14 juni 2017 at 09:27

    Succes met de uitslag, vandaag! Ik duim! 🙂 En proficiat met jullie nieuwe blog 🙂

  • Leave a Reply