Persoonlijk | Ask Anke #8

Er zijn allemaal leuke vragen aan me gesteld, die ik ga behandelen in deze blogpost. Wat is mijn favoriete make-up merk, ben ik liever een vampier of weerwolf? Je leest het hier allemaal. Enjoy!

❀

Bron foto

Wat is je favoriete makeupmerk? En wat is daarvan je favoriete product? (Inspiration Shake)

Mijn favoriete make-up merk is Essence, het is zo’n fijn budget merk! Mijn favoriete product van Essence is de Lash Princess False Lash Effect Mascara, omdat die mijn wimpers daadwerkelijk langer er uit laten zien.

Waar ben je bang van?

Ik ben mega bang voor spinnen. Toen ik kleiner was, vond ik ze helemaal niet eng. Ik durfde zelfs de grootste spinnen op mijn hand te laten lopen! Ik werd echter bang toen ik een keer gebeten werd door een spin. Na die gebeurtenis durfde ik geen enkele spin meer aan te raken!

Wat is je favoriete bordspel?

Mijn favoriete bordspel is mens erger je niet, ook al verlies ik elke keer weer. Ik kan me soms echt aan het spelletje ergeren, maar dat maakt het niet minder leuk om te doen.

Zou je liever een vampier of een weerwolf willen zijn?

Ik zou het liefst een weerwolf willen zijn, wanneer je een vampier bent kun je niet over daglicht, zilver en knoflook. Stel je eens voor dat je elke dag in het donker moet leven, daar is toch niks aan? En stel dat je nooit meer zilveren sieraden kunt dragen… Daarom ben ik veel liever een weerwolf, dan kan ik ook nog eens snel lopen.

Wat heeft je vandaag blij gemaakt?

Wat mij vandaag heeft blij gemaakt, is mijn cijfer voor geschiedenis en het leuke shirtje die ik van mijn moeder heb gekregen. Voor geschiedenis heb ik een 7,1 gehaald, in de derde klas was ik echt heel slecht in geschiedenis dus dit cijfer is een hele verbetering!

Zou je in een ander land willen wonen?

Dit is eigenlijk een beetje een twijfelvraag. Aan de ene kant zou ik het niet erg vinden om naar een land te verhuizen met een lekker warm klimaat, maar ik denk aan de andere kant dat dit na een tijdje weer gaat vervelen. Ook vind ik het eten hier te lekker, je hebt namelijk in andere landen geen drop, stroopwafels of andere lekkere zoetigheden die alleen in Nederland te verkrijgen zijn. Ik blijf maar gewoon in Nederland wonen, daar wonen bovendien al mijn familieleden en vrienden ook.

Als je ook een vraag wil inzenden, kan dat natuurlijk ook! Stel me (anoniem) een vraag viaΒ Ask.fm, ik zal je vraag zeker behandelen! Hieronder bij de reacties kun je je vraag ook stellen.

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply lifewithmaricia 30 september 2015 at 16:50

  Leuk!πŸ’“πŸŒ™

 • Reply veerlemaris 30 september 2015 at 17:11

  Superleuk!

 • Reply manon pinkster 30 september 2015 at 17:24

  Leuke vragen heb je gekregen en leuk beantwoord!

 • Reply creabeaatje34 30 september 2015 at 17:26

  Weer hele leuke vragen en antwoorden πŸ™‚ Top cijfer meid ^^

 • Reply yourinspirationworld 30 september 2015 at 17:36

  Hele leuke post weer!

 • Reply ingemaaike 30 september 2015 at 18:30

  Heel leuk! 😊 x Inge

 • Leave a Reply