Persoonlijk | Ask Anke #7

Er zijn allemaal leuke vragen aan me gesteld, die ik ga behandelen in deze blogpost. Welk talent zou ik willen hebben en met welk woord kun je me het beste omschrijven? Je leest het hier allemaal. Enjoy!

✨Please give credit for my edits✨

Bron foto

Wat vind je leuk of mooi aan je eigen land?

Het leukste aan mijn eigen land Nederland vind ik de vrijheid. Hier heb je helemaal geen oorlog en kun je dus in volle vrijheid leven. Een fijn gevoel, als je het je zo bedenkt. Wat ik ook mooi vind, is Amsterdam. Een geweldige stad is dat! Als ik naar een ander land zou verhuizen, zou ik ook het eten missen, dat is ook zo lekker in Nederland. Wat dacht je van dropjes, stroopwafels, pepernoten, oliebollen en beschuit met muisjes? Ik zou er niet zonder kunnen hoor…

Wanneer voel je je het lekkerst?

Ik voel me het lekkerst wanneer ik een korte schooldag heb, goede cijfers heb behaald en knuffels krijg van mijn vriendje! Oh ja, lekker eten kan mijn dag ook goed maken.

Hoeveel berichten verstuur jij per dag?

Ik geef toe dat ik aardig veel berichten verstuur per dag. Zo veel berichten dat mijn S3 niet meer normaal kan functioneren, dus ik heb vandaag een nieuwe mobiel gekocht. Namelijk de Iphone 6! Ik heb er zo’n zin in wanneer hij komt, hopelijk bevalt hij me goed. Heel wat anders dan een Samsung, haha!

Met welk woord kun je jezelf het beste omschrijven?

Het beste kan ik mezelf beschrijven als eerlijk.

Wat is je favoriete song?

Mijn favoriete song is ‘Wake me Up’ van Avicii. Ik vind het een super vrolijk liedje en ik heb er ook nog eens mooie herinneringen aan! Dit liedje doet mij namelijk denken aan de vakantie in Griekenland en gewoon aan de zomer. Ik krijg er helemaal zomerkriebels van!

Welk talent zou je graag willen hebben?

Graag zou ik als talent goed kunnen dansen. Toen ik wat kleiner was, zat ik op streetdance. Niet dat ik er heel goed in was, maar ik wou wel graag dat ik er goed in was. Soms zie ik van die dansers op tv en dan denk ik: ‘dat wil ik ook!’. Geweldig om te zien hoe goed sommige mensen kunnen dansen.

Als je ook een vraag wil inzenden, kan dat natuurlijk ook! Stel me (anoniem) een vraag via Ask.fm, ik zal je vraag zeker behandelen! Hieronder bij de reacties kun je je vraag ook stellen.

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply creabeaatje34 2 september 2015 at 17:52

  Hele leuke vragen en antwoorden ^^

 • Reply ItsCstyle 2 september 2015 at 18:58

  Leuke vragen en antwoorden! Haha, als je blijft oefenen met dansen komt het vast goed. Ik dans wedstrijden, dans 3/4 x per week en word voor extra dingen gevraagd in verschillende stijlen! Liefs

  • Reply xgraciously 2 september 2015 at 20:16

   Wat gaaf! Helaas had ik op laatst geen tijd meer om te dansen i.v.m school, dus 3/4 dagen per week dansen zit er voor mij niet in jammer genoeg… Xx

 • Reply lifewithmaricia 2 september 2015 at 19:33

  Wat leuk gedaan👯

 • Reply 11tara11 3 september 2015 at 06:06

  Super leuke antwoorden op de vragen

 • Reply theinspirationblogger 3 september 2015 at 07:25

  Leuk! Ik heb nog wel een vraag: Wat is je favoriete makeupmerk? En wat is daarvan je favoriete product?

 • Leave a Reply