Persoonlijk | Ask Anke #6

Er zijn allemaal leuke vragen aan me gesteld, die ik ga behandelen in deze blogpost. wat is mijn grootste blunder en zonder welke 5 dingen kan ik echt niet? Je leest het hier allemaal. Enjoy!

x | via Tumblr

Bron foto

Wat vind je zelf de leukste soort artikelen om te schrijven en wat om te lezen? (Rahma)

Persoonlijk vind ik zelf reviews het leukste om te schrijven, omdat ik het leuk vind om (nieuwe) producten te testen en er eerlijk mijn mening over te geven. Ook help ik andere mensen met mijn reviews, omdat ze dan kunnen beslissen of ze het product daadwerkelijk willen kopen of niet. Het leukste om te lezen vind ik de ‘foto dagboeken’. Ik vind het erg leuk om een kijkje te nemen in andermans leven!

Wat is je favoriete zombiefilm?

Mijn favoriete zombiefilm is World War Z. Deze film gaat over Gerry Lane (Brad Pitt) die in het leger en de overheid werkt. Wanneer een zombie-apocalyps uitbreekt, vraagt de regering of Gerry de zombie-apocalyps wil tegengaan. Ook moet hij tegelijkertijd voor zijn gezin zorgen. De film was reuze spannend en de zombies zagen er heel realistisch uit. Een film die elke zombie liefhebber gekeken moet hebben!

Grootste blunder? (Maricia)

Ik ben dan zo’n iemand die fietst met sneakers aan. Laatst was ik aan het fietsen, ik was van plan om naar huis te fietsen en achter mij zag ik een hele dikke regenwolk die me toelachte. Ik dacht wel dat ik op tijd thuiskwam voor die gemene regenwolk. Ik was aan het dagdromen en had niet in de gaten dat ondertussen mijn veter zich aan mijn trapper vast wikkelde. Bam. Daar lag ik. In het gras gelukkig. Ik belde snel mijn moeder op of ze me op kon halen en opeens voelde ik een regendruppel op m’n neus. De bui brak uit! Daar lag ik, in het gras, zeiknat, met de veter vast in de trapper. Gelukkig kwam mijn moeder er snel aan. Held dat ze is! Dit is nog maar één van mijn vele blunders.

Zonder welke 5 dingen kan je echt niet? (Yourinspirationworld)

Ik kan echt niet zonder mijn mobiel, vriendje, familie, katten en eten! Nu moet je niet denken dat ik een grote vreetzak ben, hoor. Dat ben ik dus totaal niet! (heel soms dan misschien…) Niemand kan zonder eten, toch? Ik kan trouwens ook niet zonder internet.

Hoe laat word je meestal wakker?

Meestal word ik om iets van half 10 wakker in het weekend, maar dit kan nogal variëren. Door de week moet ik vaak om half zeven van bed af, want half acht moet ik alweer op de fiets zitten naar school. Onze school ligt ongeveer twaalf kilometer van onze school af, dus vandaar moet ik zo vroeg van bed af door de weeks!

Als je ook een vraag wil inzenden, kan dat natuurlijk ook! Stel me (anoniem) een vraag via Ask.fm, ik zal je vraag zeker behandelen! Hieronder bij de reacties kun je je vraag ook stellen.

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply jacquelinedoornbusch 18 augustus 2015 at 08:01

  Je hebt de vragen leuk beantwoord!

 • Reply creabeaatje34 18 augustus 2015 at 08:36

  Hele leuke vragen en antwoorden ^^

 • Reply manon pinkster 18 augustus 2015 at 09:28

  Leuk om te lezen!

 • Reply thelifeofceline 18 augustus 2015 at 10:04

  Leuk om zo iets te lezen, nog niet gezien! World war z , inderdaad een zeer goede film!

 • Reply Charlotte 💎 18 augustus 2015 at 12:47

  Leuk artikel! x

 • Reply lifewithmaricia 18 augustus 2015 at 15:52

  Super leuk! Ik ben zo’n persoon die tegen een duur duwt, terwijl je met trekken of anderom😅😕💕

 • Reply booksofanadventurer 19 augustus 2015 at 08:52

  Hey! Ik heb je genomineerd voor de Versatile Blogger Award, ga snel een kijkje nemen op mijn blog 🙂 https://booksofanadventurer.wordpress.com/2015/08/19/versatile-blogger-award/

 • Leave a Reply