Persoonlijk | Ask Anke #4

Er zijn allemaal leuke vragen aan me gesteld, die ik ga behandelen in deze blogpost. Hoe zie ik mezelf over 10 jaar, wat is mijn favoriete acteur/actrice? Je leest het hier allemaal. Enjoy!

.

Bron foto

Wat is je favo nagellakje?

Mijn favoriete nagellak is van de miracle gel collectie van Sally Hansen, in de kleur Get Mod. Een witte kleur die super lang blijft zitten. De nagellak was wel erg prijzig, maar is het geld zeker waard! De nagellak kost €11,99 zonder topcoat. Hij past perfect bij alle outfits dus ik draag hem ook heel vaak. Ook kun je de nagellak er zo weer afhalen.

Welk fruit eet je het vaakst?

Ik eet het meest appels op dit moment, heerlijk in de zomer. Een echte dorstlesser! Ik eet ook heel vaak watermeloenen, wanneer het zomer is dan. Heerlijk, vooral tijdens het barbecueën. Of wat dacht je van een ananas? Super lekker, vooral als je hem in een stukje folie legt en hem roostert op de barbecue. Zeker het proberen waard!

Wie is je favoriete acteur of actrice en wat was zijn of haar beste rol?

Mijn favoriete actrice is Jennifer Lawrence. Ze speelt echt fantastisch in The Hunger Games. Ik kijk zeker al uit naar Mockingjay part 2 die in november verschijnt. Jennifer speelt zo puur, zo echt. Ook is ze, ondanks dat ze zo beroemd is, nog erg nuchter. Ze is absoluut tegen diëten en vind hele dunne beroemdheden maar niets. Dat vind ik zo tof van haar, ze doet lekker wat ze zelf wil!

Jennifer Lawrence

Bron foto

Welk product kan je iedereen aanraden?

Er zijn best wel veel producten die ik aan iedereen kan aanraden, vooral de Lush Lemony Flutter. Lush Lemony Flutter gebruik ik bijna wel elke dag, vooral wanneer mijn handen erg droog zijn. Even op je handen smeren, laten intrekken en hup, de droge plekjes zijn helemaal verdwenen.

Wat zou je in je leven nog heel graag willen doen?

Ik wil nog heel graag in mijn leven met dolfijnen zwemmen zoals jullie misschien wel weten. Ze zien er zo schattig uit en ze geven je zelfs kusjes! Deze zomer krijg ik misschien de kans wel om met deze leuke diertjes te zwemmen. Natuurlijk wil ik ook nog heel graag andere dingen doen, maar dit is het eerste en het beste wat ik op dit moment kan verzinnen.

Hoe zie je je over 10 jaar?

Over 10 jaar ben ik 24 jaar, dus zie ik mezelf in een huisje wonen met mijn lieve vriendje, werkend als journalist die bekende mensen interviewt en leuke stukjes schrijft voor een leuk tijdschrift! Misschien ben ik dan zelfs al getrouwd, maar ik denk zelf van niet. Ik wil pas op mijn 26e of 28e trouwen en kinderen krijgen. Ja, ik hoop dat dat mijn leven is over tien jaar. Ik ben benieuwd!

Naamloos scan

3 Comments

  • Reply beyourselfatchanel 30 juni 2015 at 18:41

    Superleuuk ! 🙂

  • Reply creabeaatje34 30 juni 2015 at 20:42

    Hele leuke vragen en leuk beantwoord! 😀

  • Reply CRVY 30 juni 2015 at 21:07

    Leuke vragen! Watermeloen en ananas zijn ook mij fave 😀

  • Leave a Reply