Persoonlijk | Ask Anke #5

Er zijn allemaal leuke vragen aan me gesteld, die ik ga behandelen in deze blogpost. Welk snoepje zou ik willen zijn, hoe heb ik mijn eerste geld verdiend? Je leest het hier allemaal. Enjoy!

San Lorenzo Bikinis - p0isoned-sex: elenaaoki: may-u-mi: Waikiki,... | via Tumblr

Bron foto

Post een foto van waar je nu het liefst zou willen zijn

Ik zou op dit moment me willen vertoeven op een warm eiland. Hier in Nederland is het echt hondenweer; de ene keer regent het pijpenstelen en vervolgens begint de zon te schijnen. Soms kan ik het weer hier echt niet peilen! Het lijkt me daarom heerlijk om nu naar een warm oord te vliegen zoals Griekenland, Spanje of Curaçao.

Als je snoepgoed zou zijn, welk snoepje zou je dan willen zijn?

Als ik een snoepje zou zijn, zou ik het liefst een drop fruit duo zijn. Die snoepjes vind ik echt heerlijk! Aan de ene kant zit een winegum en aan de andere kant een dropje. Voor ieder wat wils dus, want wanneer je het dropje niet lekker vindt kun je altijd nog de winegum opeten.

Hoe heb je je eerste geld verdiend?

Mijn eerste geld dat ik heb verdiend, had ik verdiend bij mijn vader zijn werk. Ik moest allemaal dingen in het magazijn en de winkel schoonmaken! Het was wel leuk, want alle klanten die in de winkel kwamen gingen vaak tegen mij praten, dus hoefde ik me zeker niet te vervelen. Ook werd ik goed betaald als je vergelijkt met mijn leeftijd van toen; ik was 12 jaar en kreeg ongeveer €25 per dag voor een paar uurtjes werken. Een leuke ervaring dus!

Wat doe je op een regenachtige dag?

Op een regenachtige dag ga ik vaak bloggen, blogs bekijken, Youtube filmpjes bekijken, lezen en binnen workouts doen. Eigenlijk doe ik deze dingen ook vaak wanneer het mooi weer is, haha! Maar vooral wanneer het buiten pijpenstelen regent. Oh ja, en ik kijk dan vaak op Popcorntime of er nieuwe films zijn geplaatst.

Hoe zou je het liefst worden herinnerd?

Het liefst zou ik herinnerd worden als een blogger die veel mensen inspireert en helpt. Ook wil ik graag herinnerd worden als een vrolijk, lief en goed persoon die altijd positief is. Aan dat laatste moet ik nog wel even werken, ik heb best wel vaak negatieve gedachtes. Maar het gaat wel wat beter met die gedachtes. Ik probeer er goed op te letten!

Wat koop jij bij Starbucks?

Ik ben nog maar iets van twee keer bij de Starbucks geweest, maar wanneer ik daar ben, bestel ik het liefst een frappuccino aardbei. Het is eigenlijk een soort van milkshake! Ik houd totaal niet van koffie, toen ik wat kleiner was hield ik er trouwens wel van, maar de liefde voor koffie is bij mij opeens gestopt. Geef mij maar bij de Starbucks een lekkere frappuccino!

Als je ook een vraag wil inzenden, kan dat natuurlijk ook! Stel me (anoniem) een vraag viaΒ Ask.fm, ik zal je vraag zeker behandelen! Hieronder bij de reacties kun je je vraag ook stellen.

Naamloos scan

13 Comments

 • Reply creabeaatje34 28 juli 2015 at 14:11

  Super leuke antwoorden en vragen! πŸ˜€

 • Reply Proud2behealthy 28 juli 2015 at 14:37

  Wat een leuke vraagjes! Grappig die vraag over welk snoepje je wilt zijn haha πŸ™‚

 • Reply robinheppie 28 juli 2015 at 18:08

  Super leuke Q & A! X

 • Reply jannekesworld 28 juli 2015 at 19:05

  Leuk om te lezen hihi

 • Reply Rahma 28 juli 2015 at 19:45

  Leuke ask anke! Mijn vraag is, wat vind je zelf de leukste soort artikelen om te schrijven en wat om te lezen?

 • Reply writingmonique 29 juli 2015 at 10:55

  Leuk om dit te lezen πŸ™‚

 • Reply lifewithmaricia 29 juli 2015 at 12:45

  Super leuke vragen!
  β€’ grootste blunder?

  • Reply xgraciously 29 juli 2015 at 12:50

   Leuke vraag heb je bedacht, ga hem zeker behandelen in de volgende Ask Anke! Xx

 • Reply Kim 29 juli 2015 at 19:36

  Wat leuk om te lezen! πŸ™‚

 • Reply yourinspirationworld 30 juli 2015 at 23:21

  Heel leuk! Mijn vraag is: zonder welke 5 dingen kan je echt niet? X

 • Reply chbcvbb 9 augustus 2015 at 19:24

  Leuk πŸ™‚

 • Leave a Reply