Persoonlijk | Ask Anke #2

Er zijn allemaal leuke vragen aan me gesteld, die ik ga behandelen in deze blogpost. Waar lees ik graag, welke plaats heb ik altijd al willen bezoeken? Je leest het hier allemaal. Enjoy!

Dream

Bron foto

♥ Wat is je allergrootste passie? 

Mijn allergrootste passie is toch wel bloggen. Ik hou heel erg van bloggen en vind het ook erg leuk om jullie blog’s te lezen. Met bloggen kan ik alles kwijt, dat maakt het zo fijn. Wanneer ik iets te melden heb, zet ik het meteen op mijn blog. Het is eigenlijk een soort van online dagboek van me geworden.

♥ Welke plaats heb je altijd al willen bezoeken?

Er zijn meerdere plaatsen die ik graag wil bezoeken. Zo wil ik graag het central park in New York bezoeken, de sfeer lijkt me super daar! Ik denk dat je daar veel verschillende mensen tegenkomt en daardoor je ogen uit kunt kijken. Ik ben wel eens in een park geweest in Londen, geen idee hoe dat park hete, maar de sfeer was daar zo geweldig! Er waren veel straatmuzikanten en goochelaars, gaaf was dat!

♥ Hoe vaak doe je aan fitness?

Is het erg als ik zeg dat ik helemaal niet aan fitness doe? Ik heb er simpelweg geen tijd voor door school. Ik beweeg al genoeg op een dag, ik fiets twaalf kilometer naar school en rijd vervolgens ook weer twaalf kilometer terug. En dat allemaal op een fiets zonder versnellingen! Maar daar komt deze week verandering in. Ik krijg namelijk deze week mijn nieuwe fiets, wanneer ik hem binnen heb schrijf ik er zeker over op m’n blog.

♥ Waar lees je graag?

♥ Hoelang blog je al?

Terwijl ik dit typ blog ik ondertussen al een halfjaar. (deze blogpost heb ik gemaakt op 1 juni) Op 1 januari 2015 ben ik mijn blog gestart, wat gaat de tijd snel zeg!  Ik hoop dat ik nog heel lang mag blijven bloggen, het is mijn grote passie.

Als je ook een vraag wil inzenden, kan dat natuurlijk ook! Stel me (anoniem) een vraag via Ask.fm, ik zal je vraag zeker behandelen! Hieronder bij de reacties kun je je vraag ook stellen.

Naamloos scan

8 Comments

 • Reply creabeaatje34 2 juni 2015 at 12:50

  Heel leuk ingevuld 🙂

 • Reply creabeaatje34 2 juni 2015 at 12:50

  Beantwoord bedoel ik😊

 • Reply kimmscreations 2 juni 2015 at 14:07

  wat een leuke vragen! leuk ingevuld ook! heel leuk idee

 • Reply tamaraenmarlie 3 juni 2015 at 18:52

  Leuk om te lezen! New York lijkt me inderdaad geweldig om een keer naar toe te gaan!

 • Reply robin 3 juni 2015 at 20:03

  gefeliciteerd met het half jaar bestaan van je blog! en new york lijkt mij inderdaad geweldig.

 • Reply indian2day 4 juni 2015 at 11:31

  Leuk om te lezen! Londen en NY staan ook op mijn lijstje… Gefeliciteerd met het half jaar bestaan!!

 • Leave a Reply