Persoonlijk | Ask Anke #1

Er zijn allemaal leuke vragen aan me gesteld, die ik ga behandelen in deze blogpost. Hoe jaloers ben ik, hoe zou ik heten als ik DJ was? Je leest het hier allemaal. Enjoy!

Bron foto

♥ Ben jij een leider of een volger?

Ik heb van allebei een beetje. Als het om taken verdelen gaat ben ik een leider en in andere dingen ben ik vaak een volger. Ik durf niet zo goed zelf dingen te ondernemen, dus volg ik andere mensen.

♥ Wat is jouw favoriete videospelletje?

Mijn favoriete videospelletje is Black Ops. Ik doe bijna geen videospelletjes omdat ik geen Xbox of playstation heb. Bij mijn vriendje of in ons ”jeugdhonk” doe ik wel videospelletjes en dan speel ik samen met anderen altijd Black Ops. Misschien zou je dit niet van mij denken, maar ik vind het stiekem best wel een spannend en leuk spel. Je moet samen met je teamgenoten anderen doodschieten en daar verdien je dan soort van punten mee, kills heten die.

♥ Welke dag zou je graag nog een keer willen beleven?

Moeilijke vraag… Ik wil zo veel dagen opnieuw herbeleven, zoals de vele leuke vakanties die ik heb beleefd. Als ik dan moet kiezen, kies ik toch maar voor de eerste keer in het vliegtuig naar Londen samen met mijn vader, dat was op 11 juli 2013 meende ik. Ik vond het erg spannend om in het vliegtuig te stappen, maar toen we eenmaal in de lucht zaten vond ik het een geweldige ervaring. We landden vervolgens na een half uurtje ongeveer in Londen en ik had daar mijn ogen uitgekeken.

♥ Hoe jaloers ben je op een schaal van 0 (niet) tot 10 (extreem)?

Ik moet toegeven dat ik soms best wel jaloers ben, bijvoorbeeld als iemand nieuwe kleding heeft die ik heel erg mooi vind en dus zelf ook wil hebben. Ik geef mezelf dus het cijfer 6,5. Dat cijfer vind ik het beste passen, want verder valt het wel mee qua jaloersheid.

♥ Als je DJ was, wat zou dan je naam zijn?

Weer zo’n moeilijke vraag, er zijn duizenden leuke DJ namen! Omdat ik zo snel niets kon verzinnen heb ik mijn naam even ingetypt bij een ”DJ namen generator”. Er stond dat de naam DJ Bassline Bitch het beste bij mij past. Stiekem vind ik dit wel een grappige naam, maar of ik mezelf zo zou noemen als DJ betwijfel ik.

Als je ook een vraag wil inzenden, kan dat natuurlijk ook! Stel me (anoniem) een vraag via Ask.fm, ik zal je vraag zeker behandelen! Hieronder bij de reacties kun je je vraag ook stellen.

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply creabeaatje34 26 mei 2015 at 15:48

  Heel leuk ingevuld. Ik heb ook nog een vraag: wat is je allergrootste passie? 🙂

  • Reply xgraciously 26 mei 2015 at 15:54

   Dankjewel! Leuke vraag, ik zal hem bij de volgende Ask Anke zeker beantwoorden! Xx

 • Reply indian2day 26 mei 2015 at 20:41

  Wat een leuke antwoorden. Toffe DJ naam haha!

 • Reply writingmonique 27 mei 2015 at 07:20

  Wat een leuke antwoorden! Ik vind de DJ vraag briljant en je DJ naam is fantastisch!

 • Reply tamaraenmarlie 27 mei 2015 at 18:33

  DJ Bassline Bitch in tha house! Hahah, super leuk om te lezen!

 • Reply Nathalie 27 mei 2015 at 20:23

  wat een leuke vragen en antwoorden

 • Leave a Reply