PERSONAL | GOALS VOOR 2018

Hallo 2018! Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook nieuwe doelen. Ik vind het altijd erg leuk om te lezen wat de doelen zijn van andere mensen, dus ik heb besloten om (voor de tweede keer) een ‘goals’ lijstje te maken! Na dit jaar hoop ik alle doelen van het lijstje afgestreept te hebben.

JAAR 1 VAN JOURNALISTIEK HALEN

Nadat ik mijn examens had gehaald, kon ik eindelijk beginnen met de studie journalistiek, die ik al vanaf mijn zevende wilde gaan volgen. Ik doe er dan ook alles voor om de studie te gaan halen. Aan het eind van dit schooljaar hoop ik naar het tweede jaar te mogen, maar daarvoor moet ik wel veel werk verrichten. Ik vind het hbo namelijk best wel moeilijk, omdat je veel zelfstandig bezig bent. Ik doe al veel mijn best maar wil nog meer mijn best gaan doen zodat ik verzekerd ben dat ik over ga (en misschien zelfs wel mijn propodeuse ga halen!).

MIJN RIJBEWIJS HALEN

In het artikel ‘doelen voor 2017‘ heb ik met mezelf afgesproken dat ik zou beginnen met lesrijden als ik mijn examens achter de rug had. Zo gezegd, zo gedaan! Ik hoop dan ook dit jaar mijn rijbewijs te gaan halen, zodat ik overal heen kan scheuren.

MINDER GELD UITGEVEN AAN KLEDING

Vorig jaar had ik als doel gesteld dat ik minder geld zou uitgeven aan kleding én dat ik efficiënter kleding zou kopen. Dit is jammer genoeg helemaal in de soep gelopen, maar ik heb al een idee bedacht hoe ik dit doel wél ga halen. Hier ga ik later nog een ‘groter’ artikel aan besteden, so stay tuned!

1000 VOLGERS OP INSTAGRAM

Foto’s maken en plaatsen op Instagram is echt een hobby van mij geworden, vandaar dat ik ook graag mijn account groter wil maken. Ik heb nu de 364 volgers gehaald en zou graag aan het eind van dit jaar op de 1000 willen zitten. Je kunt mij alvast helpen door mijn account te gaan volgen! (;

 

ACTIEF BEZIG MET BLOGGEN

Voor mijn opleiding is het gewenst dat je veel bezig bent met schrijven. En hoe kan dit nu beter dan op een blog? Helaas heb ik mijn blog de laatste tijd een beetje verwaarloost, maar ik ben wel van plan om het bloggen weer helemaal op te pakken.

Wat is jouw doel voor 2018?

 

2 Comments

  • Reply Dinja 1 januari 2018 at 22:29

    Welkom terug en gelukkig nieuwjaar!
    Ik hoop voor je dat je tegen het einde van dit jaar (gelukkig duurt dat nog wel even) je hele doelenlijstje kan afstrepen! Zelf wil ik me dit jaar ook meer focussen op m’n blog 😉

  • Reply Jessica 6 januari 2018 at 01:15

    Echt goede en geweldige doelen heb je voor jezelf gemaakt. Ik hoop dat ik dit jaar het tweede jaar van mijn opleiding kan afsluiten😅

  • Leave a Reply