Pasen nail-art

Easter is coming! En daarom heb ik allemaal vrolijke nail-arts uitgezocht die Pasen nog leuker maken. Poeh, ik wou wel dat ik zo mooi mijn nagels kan lakken! Pak je nagellak er maar bij en enjoy.

DIY Easter Bunny Design For Short Nail – Simple Homemade Manicure New Trend - Bored Fast Food

Hoe fantastisch zijn deze konijntjes? Om deze konijntjes te maken moet je heel wat ervaring hebben met nagellak, want met deze nail-art moet je heel nauwkeurig te werk gaan. Gebruik stripers voor de oogjes en de mond, het resultaat is dan vaak wel het meest netjes. Is deze creatie té ver voor je weggelegd? Je kunt ook gewoon stickertjes gebruiken.

Untitled

Nail desing

Twee toffe nail-arts die makkelijk te maken zijn, je kunt het geheel naar je eigen smaak aanpassen. Het kuikentje op de middelvinger is een leuk detail. Dat kuikentje kun je natuurlijk ook alleen maken op je nagels en de rest van de nagels neutraal laten.

Nails

Ik ben echt jaloers op deze mooie matte nagellak in pastelkleurtjes! Simpel, maar toch doet het me aan de lente en Pasen denken.

Easter coming up right?? Go to the nail shop and get these Easter colors!! Don't forget to like the pic. :)

De driehoekjes lijken echt op stukjes eierschaal, ben ik de enige bij wie dit opvalt? De driehoekjes kun je het beste opplakken met stickertjes, anders kun je zo maar uitschieten met nagellak en dan is je hele nail-art verpest. Dat moet je niet hebben natuurlijk!

Easter nails!

Deze nail-art heb ik zelf ook wel eens geprobeerd, het lukte best wel goed! Je maakt de nail-art met een rietje die je half afknipt. In het ritje doe je nagellak en je blaast in het rietje, waardoor de nagellak uit het rietje vliegt, op je nagels. Dat geeft best wel een gaaf effect!

Bron foto’s

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply creabeaatje34 31 maart 2015 at 15:56

  Wat leuk! Ik ga er zeer snel eentje uitproberen 🙂

 • Reply Bianca - Miss Langhaar 31 maart 2015 at 19:09

  Stuk voor stuk super schattig 🙂

 • Reply Daphne 31 maart 2015 at 19:16

  Die konijntjes zijn zo schattig ♥

 • Reply writingmonique 1 april 2015 at 06:55

  Wauw! Wat een gave nail-arts zeg!

 • Reply tamaraenmarlie 1 april 2015 at 16:42

  Heel erg leuk al die pastel kleurtjes!

 • Leave a Reply