Pasen inspiratie #1

Ik wens iedereen fijne paasdagen toe! Ik heb voor jullie een grote inspiratiepost gemaakt over Pasen. Wat is het leukste om te doen tijdens Pasen? Waar zijn de leukste feestjes? En nog veel meer… Dit is deel één, morgen verschijnt deel twee. Enjoy!

Happy Easter😊😊🐤🐤🐥🐥🐣🐣

Bron foto

De leukste paas activiteiten

In Aalten kun je kijken naar het paasvuur, wat erg gezellig is! Zo staan er leuke optredens op het programma die jong en oud doen dansen in verschillende feesttenten. Dus kom snel op zondag 5 april naar Westendorpweg in Aalten!

♥ Bij Paaspop Schijndel gebeurd het allemaal! Breng hier je Paasdagen door en geniet van optredens van onder andere Guus Meeuwis, Miss Montreal en The Prodigy. Maar dat is nog niet het enige… Je kunt ook gaan bowlen op het terrein! Ja, je leest het goed. Genoeg te doen dus in Schijndel!

♥ In Deventer staat tot en met 12 april 2015 een leuke paaskermis voor je opgesteld! Gave attracties zoals de Crazy Shake  en grijpkranen kun je allemaal vinden op de paaskermis te Deventer. Naast de attracties staan er ook andere activiteiten op het programma, van paaseieren zoeken tot een loterij!

♥ Tijdens het paasweekend is er in Breda de PoB parade, een leuke kroegentocht waar je helemaal gratis naartoe kunt! Er zijn veel verschillende optredens waardoor je je geen moment verveelt. Op de tweede paasdag zijn er nog meer leuke bandjes die optreden. Dus komt allen!

Nog meer leuke paas activiteiten kun je vinden op deze site

Kunstige paaseitjes

Probeer deze paaseitjes maar eens na te maken! Leuk om te doen samen met je broertje of zusje (als je die hebt).

EASTER | via Tumblr

HAPPY EASTER!

EASTER | via Tumblr

Koop krijtverf en verf het hele ei. Laat de verf drogen en schrijf daarna met krijt op het ei. Simpel, maar toch wel erg leuk!

EASTER | via Tumblr

Easter Eggs

Dit is persoonlijk mijn favoriet. Een eitje om te maken!

Bron foto’s

Paas smoothie 

Bij Pasen hoort toch wel de kleur Paars. Daarom heb ik voor je een recept van een lekkere paarse blauwe bessen smoothie gecreëerd . Geniet ervan!

Benodigdheden:

♥ Blauwe bessen

♥ Griekse Yoghurt of Vanille ijs

♥ Banaan

♥ Dit hoeft niet per se, maar je kunt ook bijvoorbeeld raspberry sap toevoegen.

♥ Blender

Bereiden:

Gooi al de ingrediënten bij elkaar en mix ze. Giet de smoothie in een beker en  doe er nog een vrolijk rietje in of een stukje fruit!

Naamloos scan

3 Comments

  • Reply creabeaatje34 5 april 2015 at 13:37

    Super leuk artikeltje 😀

  • Reply writingmonique 6 april 2015 at 07:20

    Wat een leuk artikel! Een paaskermis lijkt me zo gezellig!

  • Reply xgraciously 7 april 2015 at 14:33

    Dankjewel creabeaatje34 en writingmonique! ♥ Xx

  • Leave a Reply