Over mij

Mijn naam is Anke Jensma en ik ben geboren op 26 juli 2000, wat me nu zestien jaar oud maakt. Ik ben geboren en getogen in het hoge noorden, in Friesland dus. Wat je soms ook best wel goed aan mijn accent kunt horen, haha!

Ik heb behalve een passie voor schrijven ook veel liefde voor shoppen, mijn vriendje, katten, mijn familie, snoepjes, films, (Hungergames is the best!) sporten, reizen en vriendinnen. Schrijven was één van mijn eerste passies en daar ben ik ook trots op. Ik schreef toen ik pas net kon schrijven allemaal verhaaltjes en maakte zelfs tijdschriften die ik uitdeelde aan mijn familie. Later werd de drang om te schrijven alsmaar groter en ben ik dus een blog begonnen. xGraciously is niet mijn eerste blog, het begon allemaal met een andere blog die ik samen met een vriendin van mij had opgebouwd. Dit liep soms niet helemaal goed, dus ik besloot om zelf een blog te maken, dit werd xGraciously! Ik heb nog geen één seconde spijt gehad dat ik deze nieuwe blog ben gestart. Dankzij deze blog heb ik nieuwe mensen leren kennen, die nu bijna wel mijn beste vriendinnen zijn geworden. Ook heb ik nog vele andere ervaringen gekregen door mijn blog. Mijn blog heet trouwens xGraciously omdat mijn naam genadig betekent, in het Engels dus graciously!

Hoe ik aan mijn inspiratie kom? Gewoon, het komt soms gewoon in me op. Ook haal ik inspiratie uit andere tijdschriften. Ik probeer echter wel het hele idee dan mijn eigen te maken, want ik wil zo min mogelijk van andere personen afkijken.

Wat ik het liefst wil bereiken met mijn blog, is om mensen te entertainen en inspireren. Mijn doel is om mensen even hun dagelijkse zorgen te laten vergeten, door alleen maar positieve artikelen te schrijven. Zelf is mijn blog namelijk ook een soort uitlaatklep voor mij, om alle drukte van het dagelijkse leven even te vergeten en in mijn eigen wereldje te stappen.

Mijn levensleus: do what you love. En dat doe ik zeker met mijn blog.

 

 

12 Comments

 • Reply jjolieke 8 oktober 2015 at 19:43

  je hebt echt een leuke naam voor je blog! Goed over nagedacht ☺️

 • Reply Elles [3lles] 6 november 2015 at 16:53

  Écht super leuk dat je in Friesland woont, ik woon ook in Friesland!
  Xoxo

  • Reply xgraciously 6 november 2015 at 17:55

   Wat leuk! Ik kom echt helemaal uit het noorden van Friesland, en jij? Xx

 • Reply aniekswereld 11 november 2015 at 11:38

  HI! Allereerst, echt een hele leuke blog! ga zo door 🙂
  Maar ik heb even een vraagje, ik zie net dat ik hetzelfde thema als jou heb.. maar als je op mijn startpagina kijkt zie je mijn berichten helemaal, bij jou alleen een foto met een ‘lees verder’. dat staat veel netter en overzichtelijker.. maar krijg het echt niet voor elkaar, haha. Zou je als je dit leest willen vertellen hoe je dat voor elkaar krijgt? Lukt me echt niet..
  xx

  • Reply xgraciously 11 november 2015 at 15:27

   Dankjewel! ‘Lees verder’ kun je invoeren door, wanneer je een blogpost aan het maken bent, op het 13e icoontje te klikken van links. Die icoontjes staan onder ‘media toevoegen’. Hopelijk snap je het, ben niet zo goed in uitleggen haha! 🙉

   • Reply aniekswereld 11 november 2015 at 15:30

    Ah heb het gevonden ja! Heel erg bedankt 🙂 ❤️

 • Reply Jessica💕 23 november 2015 at 22:31

  Ik ben helemaal fan van je. (Kuch ben zelf ook Fries kuch) vooral omdat je in Friesland woont. 😍🌹

 • Reply lifeofmuriel 13 december 2015 at 20:11

  Hee,

  Ik heb je blog genomineerd voor de Liebster Award. Daarbij hoort een vragenlijst die op mijn blog staat. Succes!

  https://lifeofmuriel.wordpress.com/2015/12/13/liebster-award/

 • Reply xmodeorakelsx 17 januari 2016 at 18:28

  Lieve Anke,
  Je hebt een leuke blog, heel inspirerend en We LoveFriesland!

 • Reply Janneke | Crafty Time 30 april 2016 at 23:06

  Je hebt echt een leuke blog! Ik kom ook uit Friesland! 🙂

  • Reply xgraciously 30 april 2016 at 23:07

   Dankjewel voor het lieve compliment! Grappig dat je ook uit Friesland komt 😊

 • Reply Lydia 13 februari 2017 at 21:29

  Hee Anke!
  Je hebt echt een super leuke blog!
  En echt een super mooie blognaam 🙂

 • Leave a Reply