Nieuwe trend | Triangl bikini

Wanneer je zo nu en dan wel eens op WeHearIt kijkt is de Triangl bikini je vast niet voorbij gegaan. Ze bestaan al eventjes maar nu is het echt een beroemde trend. Ze hebben helaas wel een duur prijskaartje, maar daarom heb ik alternatieven voor jullie gevonden. Lees snel verder!

$

Bron foto

Triangl is een Australisch merk die bikini’s en bh’s verkopen in felle  kleurtjes. Het bijzondere aan de bikini’s is dat ze gemaakt zijn van hetzelfde stof als een wetsuit. Dit kan misschien aan het begin een beetje gek voelen, want vaak ben je polyester gewend. Daar zijn de meeste bikini’s namelijk van gemaakt. Toch kent de wetsuit stof vele voordelen. Na het zwemmen droogt de zwemkleding namelijk snel op, waardoor je snel weer een duik in het diepe kunt wagen.

Je moet goed oppassen welke maat je neemt van de Triangl bikini, hij valt erg groot en dat moet je ook niet hebben. Als je een maat S hebt kun je makkelijk een maat M dragen.

De normale prijs van een echte Triangl bikini bedraagt ongeveer €78,70 inclusief verzendkosten. Dit is zoals je ziet niet de goedkoopste bikini, er hangt een groot prijskaartje aan. Ik heb daarom voor jullie goedkope alternatieven gevonden waardoor het net lijkt of je ook een Triangl bikini in je bezit hebt, maar dan ietwat goedkoper!

 

Naamloos triangl

Links: Triangl – (ongeveer) €78,70

Rechts: Lookinggoodtoday – €29,95

 

 

Naamloos triangl 2

 Links: Triangl – (ongeveer)  €78,70

Rechts: Style2wear – €14,95

 

Naamloos triangl 3

Links: Triangl – (ongeveer) €78,70

Rechts: Ebay – €9

 

Naamloos scan

 

4 Comments

 • Reply creabeaatje34 5 mei 2015 at 15:30

  Grappig zeg 🙂

 • Reply Nathalie 5 mei 2015 at 20:59

  Leuk!

 • Reply kimmscreations 7 mei 2015 at 09:36

  het zijn echt leuke bikini´s!

  • Reply xgraciously 7 mei 2015 at 17:20

   Gaaf hè! Ik denk dat ik zelf ook zo’n bikini ga kopen, maar dan de “neppe” versie 😉

  Leave a Reply