Nieuwe trend: oorringen

Jeetje, ik heb de hele stad afgezocht naar kleine, ronde oorbellen. Ik heb deze nieuwe trend ontdekt via Instagram en was meteen verkocht! Nou ja, geheel nieuw is deze trend niet. In de tijd dat mijn ouders net zo oud als mij waren, waren deze kleine ringetjes al geliefd. Ik had echt bijna alle sieradenwinkels doorgezocht, dus ik begon de hoop al op te geven. Stiekem hoopte ik wel dat ik de oorbellen zou vinden… en die vond ik uiteindelijk!

 

IMG_3313

Ik liep de Six binnen en zat wat rond te neuzen bij de zilverkleurige sieraden. Opeens vielen mij deze subtiele oorringen op, die me deden denken aan ‘vroeger’. Toen ik een jaar of vier was, had ik namelijk oorbellen laten schieten. Nadat mijn zweerknopjes eruit waren, droeg ik ook van die kleine ringetjes in mijn oor. Helaas kon ik ze niet meer vinden, dus besloot ik om nieuwe te kopen. Deze van de Six kostten maar vijf euro en ze zijn ook nog eens van echt zilver! Echt zilver is wel een must bij mij, want ik heb heel snel last van ontstoken gaatjes. Ik rekende ze snel af bij de kassa en deed ze thuis meteen in. Het enige nadeel aan deze ringetjes is dat de sluiting niet heel goed werkt. Na een halfuur kreeg ik de oorbellen pas in, doordat de sluiting zo dun is. Maar de oorbellen zitten nu perfect en ik ben blij! Ze sluiten namelijk erg mooi aan bij mijn oorlellen. In mijn tweede gaatje heb ik nog een simpel knopje geplaatst voor een nog leuker effect. Je kunt natuurlijk ook in je tweede gaatje nog een ringetje gaan dragen en zo zijn er nog veel meer manieren om het geheel af te maken!

Let’s get inspired!

PicMonkey Collage earring

PicMonkey Collage

Bron foto’s

Wat vind jij van deze (nieuwe) trend?

Liefs,

Anke

6 Comments

 • Reply Anna 28 augustus 2016 at 19:46

  Supermooi!

 • Reply Ilona Wielinga 29 augustus 2016 at 07:36

  Ik vind het zelf een erg leuke trend maar draag t zelf eigenlijk niet.
  Mijn vader draagt wel al sinds z’n achttiende 2 ringetjes in een oor haha

  • Reply xgraciously 29 augustus 2016 at 08:43

   Grappig, dat heeft mijn vader dus ook!

 • Reply Marsha 29 augustus 2016 at 13:58

  Mooie inspiratie foto’s! Ik vind het wel leuk eruit zien! -x-

 • Reply Eveline Fleur 31 augustus 2016 at 10:02

  Ik vind ze er wel mooi uitzien op de oren, maar ik weet niet of ik het zelf zou dragen. Ik zou het denkelijk bij mijzelf moeten zien hoe het staat hihi.

 • Reply Rahma 8 september 2016 at 13:40

  Eindelijk heb je ze gevonden! Ze staan je echt super leuk Anke! Kusjess

 • Leave a Reply