Nieuw blogschema + andere (blog) nieuwtjes

Ik heb besloten om een blogschema in te voeren op mijn blog, aangezien ik geen tijd heb om elke dag te gaan bloggen. Ook heb ik andere (leuke) nieuwtjes. Lees snel verder!

<3

Bron foto

Nieuw Blogschema

Vanaf nu ga ik op de volgende dagen posten;

Maandag – Mode

Dinsdag – Persoonlijk (tag’s en vragen)

Woensdag – (geen blogpost)

Donderdag – Beauty

Vrijdag – Lifestyle

Zaterdag – Random (kan van alles wat zijn)

Zondag – (geen blogpost)

Uiteraard ga ik op sommige dagen als ik tijd heb nog een extra blogpost maken, dit kan op woensdag of zondag zijn.

Ask Anke

Op dinsdag ga ik vanaf nu ”Ask Anke” of tag’s doen. Ask Anke houd in dat jullie mij vragen kunnen stellen die ik dan beantwoord. Je kunt de vraag stellen hieronder in de reacties of je kunt je vraag stellen via Ask.fm! Dit is helemaal anoniem. Kom maar op met die vragen!

Youtube Account

Ik heb besloten om een Youtube account te maken. Nu zullen er nog niet zo snel filmpjes op verschijnen, dat zal een beetje later gebeuren want ik ga eerst nog een hele goeie camera kopen waarmee ik een goede filmkwaliteit heb. Jullie kunnen natuurlijk nu wel abonneren op mij. Mijn kanaal heet xGraciously. Ik abonneer natuurlijk terug. Stay tuned!

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply creabeaatje34 24 mei 2015 at 09:03

  Heel leuk! Ben benieuwd naar je filmpjes 🙂

  • Reply xgraciously 24 mei 2015 at 17:01

   Dankjewel, ben ook erg benieuwd wat jullie van mijn filmpjes gaan vinden! Xx

 • Reply Florentine 24 mei 2015 at 17:18

  Wat leuk allemaal!! Je blijft wel lekker veel posten <3
  En wat gaaf dat je misschien ook video's gaat maken, ben erg benieuwd!! X Liefs

  • Reply xgraciously 24 mei 2015 at 19:38

   Jaa, hoewel ik het erg druk heb probeer ik wel blogposten te maken! 😉Xx

  Leave a Reply