New Year’s Eve photo props | Tip

Stiekem heb ik een zwak voor photo props. Laatst was ik in de winkel en zag ik photo props liggen in het schap. Even later stond ik bij de kassa deze props af te rekenen. Jep, ik kan ze echt niet laten liggen! Je kunt er echt zoveel leuke foto’s mee maken, het geeft je foto net iets extra’s. Waar ik deze props weg heb en hoe duur ze waren, vertel ik je in deze blogpost. En als je nog cheaper uit wilt zijn, heb ik ook nog een andere oplossing voor je.

 

Deze props zijn te vinden in de Action! Dit was misschien ook geen verrassing, want daar haal ik geregeld mijn goedkope spulletjes vandaan. Dit setje met 12 foto props rekende ik voor €0,69 af. Dit vind ik best wel goedkoop, omdat je bij de Xenos normaal wel iets van drie à vier euro voor foto props betaalt. En over de Xenos gesproken… daar verkopen ze ook allemaal New Year’s Eve hebbedingen, zoals: een kroon, champagne glazen, (letter)slingers en nog veel meer. Het is zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te gaan nemen.

In dit pakketje van de Action zitten dus in totaal 12 props, in de vorm van een feesthoedje, ster, klok, kroon, lippen, champagneglas, sterretjes vuurwerk, snor, champagnefles, sterretjesbril, strikje en een vuurpijl. Super leuk!

De photo party props zijn van karton gemaakt en zitten stevig op een zwart rietje. Dit kun je natuurlijk ook gemakkelijk zelf maken. Knip de figuren hieronder uit en zet ze zelf ook op een rietje of satéprikker met een stukje plakband of lijm. Hiermee ben je veel goedkoper uit, maar je moet het nog wel even in elkaar flansen.

Afbeeldingsresultaat voor photo props new year eve

Afbeeldingsresultaat voor photo props new year eve

Het lijkt wel alsof New Year’s eve steeds uitbundiger gevierd wordt. Dit vind ik best wel leuk, want ik vind dat je het nieuwe jaar het beste kunt beginnen met een feestje! 😉

Liefs,

Anke

3 Comments

  • Reply Jolien 28 december 2016 at 10:03

    Jaaa, leuk!

  • Reply Elke 28 december 2016 at 10:50

    Oooh, ja super leuk dit! <3

  • Reply Rahma 28 december 2016 at 21:05

    Aahh super leuk dit! Ook heel leuk dat je ’t ook zelf kan maken!

  • Leave a Reply