NEW SHOES | CHARLIE STARS

Yes, de sale is weer begonnen! De winterkleding verdwijnt uit de winkels en maakt plaats voor de nieuwe lentecollecties. Een mooi moment om dat leuke jurkje of paar schoenen te kopen, die nu eindelijk in de sale zijn. Ik heb mezelf getrakteerd op laarsjes van het merk SuperTrash.

SuperTrash is een Nederlands modehuis dat is opgezet in 2004 door Olcay Gulsen. Het merk is naar eigen zeggen krachtig en passievol. De eigen stijlen lopen voorop als het gaat om sophisticated en houding. Ik zie dit zeker terug in de kleding en dan vooral de schoenen.

WhatsApp Image 2018-01-05 at 12.33.27

De laarsjes die ik heb gekocht, zijn vrouwelijk en stoer, daarom zijn ze ook goed te combineren met zowel een broek als een rok. De hakhoogte is vijf centimeter en er zit in rits aan de zijkant. Verder hebben de schoenen nog een spitsige punt, wat ik persoonlijk erg mooi vind aan schoenen! Het leukste aan deze laarsjes zijn de sterren, dat maakt de schoenen net wat specialer.

WhatsApp Image 2018-01-05 at 12.33.27(1)

Ook niet geheel onbelangrijk is de prijs. De schoenen waren eerst €149,95, nu zijn ze afgeprijsd naar €74,95. Best wel goedkoop als je het mij vraagt, vooral voor schoenen die van leer zijn gemaakt! Als je ook zo blij wordt van deze schoenen: hier is de link.

Heb jij ook wat gekocht in de sale dit jaar?

 

 

3 Comments

  • Reply Tara 5 januari 2018 at 16:14

    Wat een leuke laarsjes!

  • Reply Ilona Wielinga 5 januari 2018 at 17:56

    Superleuke laarsjes! Ik ben na lange tijd weer even los gegaan, haha. Een nieuwe broek, rokje, tuinbroek, truien en wat shirtjes, ik hou van de sale 🙂

  • Reply Fleur Noot 9 januari 2018 at 17:19

    Te gekke laarsjes! Ik ben ook helemaal fan van Supertrash. Heb er nu 2 sweaters van..

  • Leave a Reply