New Shoes | Adidas Superstar

Ik ben echt superblij met mijn aankoop. Na een aantal dagen gewacht te hebben zijn mijn nieuwe schoenen eindelijk aangekomen! Maak kennis met mijn nieuwe Adidas Superstar schoenen.

image

Ik was eerlijk gezegd eerst op zoek naar andere Adidas schoenen, maar ik kon ze niet vinden. Wat ik wel vond waren deze gave schoenen van Adidas Superstar. De volledige naam van deze schoenen is een hele mond vol; Adidas Superstar 80s w heten deze mooie pareltjes. Ik heb ze in de kleur zwart/wit gekocht, ook wel de ”white smoke” genoemd. In eerste instantie dacht ik dat er bloemen op de schoenen bedrukt waren, dit bleek dus een soort van rook te zijn. Waar ik later trouwens ook nog achterkwam is dat Rita Ora deze schoenen ontworpen heeft!

image

De schoenen zitten heel fijn en ze voelen stevig aan. De binnen en buitenkant zijn van textiel gemaakt. Mede door de zool loopt de schoen lekker, het is een platte zool die niet te dun en te dik is.  Er zitten leren streepjes op de schoenen en met die streepjes kun je Adidas schoenen herkennen. Ze worden namelijk ”the brand with the 3 stripes” genoemd. Wat wel een nadeel was , was dat ik nog soort van lijmrestjes vond. Maar dat maakt niet zoveel uit, die kun je er zo weer afhalen!

image

Wat ik je wel aanbeveel is wanneer je deze schoenen van plan bent om te kopen, (of andere Adidas Superstar schoenen) hem een maatje kleiner te kiezen. Ik heb normaal maat 38 en heb nu voor maatje 37 gekozen. Dat zie je wel vaker bij Adidas schoenen! Deze Adidas Superstar heb ik besteld bij Zalando en ze kostten €119,95 euro. Niet de goedkoopste schoenen, maar het werd weer eens tijd voor schoenen met een goede kwaliteit.

Kortom, ik ben erg blij met deze schoenen. Ze zijn wel prijzig, maar ze zijn het meer dan waard. Het printje is erg tof en de schoenen zijn stevig en lopen bovendien erg lekker!

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply lifetasticnl 13 mei 2015 at 14:24

  Ze zijn prachtig! Ik wou dat ik ze kon lenen ;D

 • Reply Laury 13 mei 2015 at 15:14

  Super gaaf!

 • Reply creabeaatje34 13 mei 2015 at 15:52

  Wat leuk! Wat ontzettend leuk dat Rita Ora ze heeft ontworpen 🙂

 • Reply marlynnn 13 mei 2015 at 20:25

  Megaaaaa pretty❤️ ik heb de witte met zwarte strepen

 • Reply indian2day 13 mei 2015 at 21:15

  Wat stoer…Leukk!!

 • Reply xgraciously 14 mei 2015 at 09:40

  Dankjewel allemaal voor de lieve reacties! ♥ Ik zie nu pas dat de foto’s ver boven de tekst staan, dit probleem probeer ik zo snel mogelijk te verhelpen. Xx

 • Reply Ask Anke #3 | 9 juni 2015 at 16:24

  […] mijn Adidas schoenen die ik nu toevallig ook te koop heb op marktplaats. En nee, het zijn niet die Adidas Superstar schoenen die ik pas geleden gekocht heb, daar ben ik reuze blij mee! Mijn andere Adidas schoenen […]

 • Reply loveyasminexx 27 juni 2015 at 14:53

  Zulke leuke schoenen😍

 • Reply Meest bekeken artikelen 2015 | 30 december 2015 at 10:20

  […] 1. New shoes | Adidas Superstar […]

 • Leave a Reply