New hair

Het was alweer een tijdje geleden dat ik naar de kapper was geweest, maar nu was het toch echt hoog tijd om naar de kapper te gaan. Ik liet mijn haar niet alleen knippen, maar deed er ook nog eens een (heel) ander kleurtje in… Lees snel verder voor het resultaat!

Afbeelding van Anke Jensma

Afbeelding van Anke Jensma

Voor

Op internet had ik allemaal foto’s gevonden van prachtige kapsels met blonde haren. Ik sloeg de plaatjes op en besloot de kapper te bellen. Ik had toch nog een knipbeurt nodig, na die knipbeurt kon ik het gelijk wel laten kleuren. Zo gezegd, zo gedaan! Op zaterdag 11 juni stond de afspraak al gepland. Gister zat ik dus in de kapersstoel en ik was wel een beetje zenuwachtig. Straks had de kapper me verkeerd begrepen en kwam ik met een beschamend kapsel uit de stoel! Ik legde de kapper uit dat ik mijn haar blonder wilde, wel wat opvallender dan de vorige keer. Bij aanzet van mijn haar (hoe leg ik dat even fatsoenlijk uit?) wilde ik het graag wat bruiner. De kapper vond het een erg leuk idee en ging zodoende aan de slag met mijn haar. Na het verven en knippen deed ze mijn haar in een vlecht, zodat er de volgende dag heel veel slagen in mijn haar zouden komen omdat mijn haar nog nat was na het verven. Ik was echter zo nieuwsgierig dat ik de vlecht die avond er al uit had gehaald! Ik had het resultaat namelijk nog niet zo erg goed in de kapersstoel gezien.

Afbeelding van Anke Jensma

Na

Toen ik de vlecht uit mijn haar had gehaald, was het eerst wel schrikken. Ik had niet verwacht dat het zo blond zou worden, haha! Het was ook best een grote verandering; eerst was ik donkerblond en bruin, nu ben ik blond en bij de aanzet is mijn haar donkerblond tot bruin. Ik moest echt heel erg wennen, maar hoe vaker ik naar mijn haar kijk, hoe sneller het wennen gaat. Ik kan trouwens wel leuke dingen doen met mijn haar; als ik er een vlecht in doe, is alleen de vlecht blond en de rest donker(blond).

Deze blonde kleur vind ik erg geschikt voor de zomer, dus ik heb geen spijt van het verven van mijn haar. Natuurlijk was het eerst wel schrikken en had ik mijn ouders en vriendje wel honderd keer gevraagd of het me wel stond, maar nu ben ik er meer aan gewend en ga ik het steeds mooier vinden.

Liefs,

Anke

9 Comments

 • Reply Tara 12 juni 2016 at 17:18

  Super mooi!

 • Reply The girl they named Jessica 12 juni 2016 at 18:02

  Het staat je echt prachtig 😍 😍

 • Reply Ilona Wielinga 12 juni 2016 at 18:13

  Wauw, dit staat je echt leuk! Vooral met die vlechtjes in πŸ˜€

 • Reply Klaas Hofstede 12 juni 2016 at 18:23

  Wat een super look. Mooie nicht heb ik hoorπŸ‘πŸ˜‰

 • Reply Serena 12 juni 2016 at 18:32

  Wauww super mooi!

 • Reply Beppe Anneke 12 juni 2016 at 22:50

  Mooi Anke het staat je goed.

 • Reply Tamara TS 13 juni 2016 at 12:43

  Mooi geworden! Ik vind het leuk. Het is net wat opvallender dan voorheen.

 • Reply Marushi 13 juni 2016 at 15:03

  Het staat je heel mooi! En ook zeker leuk voor de zomer! -x-

 • Reply Rahma 14 juni 2016 at 09:17

  Het staat je echt super mooi!

 • Leave a Reply