New hair | Balayage

Gisteren zat ik vier uren lang in de kappersstoel. Mijn haar is erg belangrijk voor me, laat ik zo maar zeggen. Ik had het er daarom ook wel voor over om zo lang in de kappersstoel te zitten! Voor de verandering ben ik naar een andere kapper geweest, wat ik best wel spannend vond. Er spookten erg veel vragen door mijn hoofd. Wat als ik mijn haar toch niet mooi vond? En wat als de kapper mijn wensen niet begreep?

Dit was gelukkig niet het geval, de kapper begreep precies wat ik wilde! Ik wilde graag balayage in mijn haar hebben en het liefst ook nog een olaplex behandeling. Olaplex zorgt ervoor dat je haar minder droog en dof is, dus dit wilde ik graag uitproberen, vooral toen mijn haar na de laatste verfbeurt helemaal dof was. Olaplex wordt toegevoegd aan de verf en na de verfbeurt wordt de olaplex nog een keer aangebracht in het haar.

De behandeling duurde in totaal dus 4 uren lang. Eerst werd mijn uitgroei bijgeverfd, daarna werd er een soort blond kleurtje aangebracht in mijn haar. Over deze blonde kleur werd later nog een andere kleur geverfd, dit werd de balayage. Ook werd er nog een klein stukje van mijn haar afgehaald, dit waren vooral de dode puntjes. Oh, mijn haren voelen nu weer zo zacht aan! Als laatste werd alles in de krul gezet en kreeg ik nog twee veertjes in mijn haar. Toen ik in de eerste klas zat had ik ook al eens veertjes gehad, dit vond ik zo leuk! Vooral wanneer je je haar opsteekt, dan zie je de veertjes tevoorschijn komen. De veertjes worden ook wel feather extensions genoemd.

 

Hier zie je mijn haar zonder effect. Ik ben echt zo blij met het resultaat, veel beter dan het hele donkere wat ik eerst had! Eerst was mijn haar echt heel donkerbruin, met highlights. De highlights waren eigenlijk niet eens zo goed te zien. Helaas heb ik niet echt een voor-foto gemaakt, anders hadden jullie het verschil kunnen bewonderen!

De kapper die mijn haar heeft gedaan, heet trouwens Dirkje

Liefs,

Anke

 

 

13 Comments

 • Reply Lydia 17 februari 2017 at 07:11

  Wow ziet er echt super tof uit!
  Fijn dat de nieuwe kapper ook goed bevallen is!
  X

 • Reply Eva 17 februari 2017 at 07:20

  Het is echt super mooi geworden! <3 Knap hoor dat je dit bij een nieuwe kapper liet doen, dat zou ik dan weer niet aandurven. Vind het echt een mooi kapsel voor de lente/zomer. Lekker fris ziet het eruit~

 • Reply Eveline Fleur 17 februari 2017 at 12:59

  Wow echt heel erg mooi! Jammer dat ik dat niet echt met mijn haar kan doen want het is al zo licht. haha. xx

 • Reply Jessica 17 februari 2017 at 16:57

  Wauw ik vind je haar echt mega mooi. Ik ben zo eigenwijs dat ik mijn haar zelf verf hofja ik laat het door familie verven oeps.

 • Reply Nienke 17 februari 2017 at 17:51

  Wauw mooi, ik wil ook altijd nog eens een Balayage in mijn haar, vind het altijd zo mooi staan. Het is echt mooi geworden!

 • Reply Eva 17 februari 2017 at 20:04

  Je haar is zo mooi! Toen ik laatst 1x naar een andere kapper ging dan normaal, vroeg ik hoe dat werkte met balayage. Ze zei toen dat het heel duur was. Ze sprak echt over €180 omdat de techniek zo ingewikkeld was. Dat ging toen dus niet door, haha!

  • Reply Anke 17 februari 2017 at 21:39

   Wow, wat ontzettend duur! Dit koste al met al €95, inclusief olaplex, verven, feather extensions en het knippen. X

   • Reply Eva 19 februari 2017 at 18:04

    Dat scheelt echt veel ja. Maar volgens mij was het bij deze dure kapper ook echt €26 om alleen je haar te laten knippen, terwijl het bij een andere gewoon €10 kost 😛

 • Reply Romy 17 februari 2017 at 21:09

  Het ziet er echt prachtig uit! Wat een gaaf effect!

 • Reply Yvonne 19 februari 2017 at 13:49

  Prachtig!

 • Reply Marsha 19 februari 2017 at 22:26

  Ziet er echt heel mooi uit!

 • Reply Eva 30 april 2017 at 22:26

  Mooi gedaan.
  Ik heb het vorige week ook laten doen bij een mega dure kapper en was 192,50€ kwijt en niet blij met het resultaat,erg toch!
  Waar heb jij het laten doen….?

  Mvg E.

  • Reply xgraciously 1 mei 2017 at 09:49

   Wat jammer dat je niet tevreden was met het resultaat, terwijl het ook nog eens zo duur was…
   Ik heb mijn haar laten doen bij Dirkje’s Haircare in Dokkum! X

  Leave a Reply