Nails Of The Month | Gold, baby!

Laatst bracht ik voor de derde keer een bezoekje aan Kim. Mijn vorige acrylnagels waren helemaal uitgegroeid en waren een beetje té lang geworden. Ik kon niet meer normaal mijn lenzen uit mijn ogen halen en schrijven werd ook al een beetje moeilijk. Ze nam mijn nagels dus weer helemaal onder handen, dat was zeker nodig. De helft van mijn nagel is er ongeveer afgeknipt en dat vond ik helemaal niet erg. Dit is eigenlijk een hele bevrijding, haha! Ik kan eindelijk weer mijn lenzen normaal uit m’n ogen halen.

 

Er moest natuurlijk ook weer een nieuw kleurtje op mijn nagels komen, dit werd een soort van rozig kleurtje. Ik zie je al denken; waar is de roze kleur dan? De roze kleur zit verstopt onder dit gouden laagje. Wat Kim heeft gedaan, is mijn nagels in een rozig kleurtje lakken en daarover weer een doorzichtige nagellak doen. Daarna heeft ze chrome poeder op mijn nagels gesmeerd, wat ervoor zorgde dat mijn nagels bedekt waren met een laagje goud. Je kunt ook ervoor kiezen om een ander kleurtje op je nagels te doen, dan verschijnt er een ander effect door de chrome. Als je bijvoorbeeld een rode kleur op je nagels doet, zal het effect van de chrome ook wat roder worden.

Ik vind het effect echt super gaaf! Eerst moest ik wel wat wennen, omdat mijn nagels best wel opvallend waren, maar dit was al snel goed. Ondertussen heb ik al veel complimentjes gekregen over mijn nagels, vooral wanneer ik achter de kassa zit. Wat ik wel wat minder vind, is dat het effect na verloop van tijd wel wat vervaagd als het ware. De roze kleur komt weer naar voren, waardoor het effect er wel wat gek uitziet. Gelukkig valt dit bij anderen niet zo goed op.

Liefs,

Anke

6 Comments

 • Reply Lonneke 8 februari 2017 at 08:13

  Wat gaaf zeg en vind de vorm van je nagels ook erg mooi.

 • Reply Joanne 8 februari 2017 at 16:10

  Mooi! Ik had met de kerst (dat is alweer even geleden zeg…) ook gouden nagellak op. Zo chic! 🙂

 • Reply Yvonne 8 februari 2017 at 19:32

  Mooi, ik begrijp dat je complimenten krijgt met zulke mooie nagels.

 • Reply Jessica 9 februari 2017 at 17:49

  Echt hele mooie nagels. <3

 • Reply Lydia 9 februari 2017 at 19:38

  Wow super gave kleur!

 • Reply Romy 9 februari 2017 at 23:58

  Het ziet er echt heel gaaf uit! Wat een mooi, opvallend kleurtje!

 • Leave a Reply