Nail arts voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is niet compleet zonder mooie gelakte nagels. Met je mooi versierde handen maak je de meest lieve brieven open die je hebt gekregen van je liefste. Of je maakt met je handen natuurlijk zelf kaartjes. Mooie gelakte nagels horen daarbij! Ik heb de meest schattigste, liefste én mooiste Valentijnsdag nail arts voor je opgezocht.

♡♡♡

Wow, wat mij als eerste opvalt aan deze nail art is dat deze persoon erg lange nagels heeft! Het lijkt mij trouwens erg onhandig als je zulke lange nagels hebt, dan kun je toch niks vast pakken of wat dan ook? Anyway, we gaan het nu over deze nail art hebben! Deze art is gemaakt van nail wraps, dat zijn stickers die je op je nagel kunt plakken. De persoon heeft er een vorm uit geknipt die het meeste lijkt op een french manicure. Onder het stickertje zie je een zilveren streepje, die is gemaakt met behulp van een dun kwastje. Onder aan de nagel zijn een paar diamantjes geplakt. Makkelijk maar toch super schattig!

Ook hier zie je als detail diamantjes. Tip: doe over de diamantjes top coat, zo blijven ze veel langer zitten. En smeer ook top coat over de rest van je nagels, niet te vergeten!

Pin van Paulina's Passions op Nails - Pinterest

De nail art die je hier ziet is gemaakt van kranten én alcohol. Misschien ken je deze trend van een aantal jaren geleden wel. Je knipt reepjes tekst uit uit een krant, doet ze in alcohol en drukt de reepjes daarna op je nagel, waar zo een grappig effect ontstaat. Vergeet je nagels eerst niet te lakken en te drogen!

valentine

Short Red Nails With Gold Heart

Hartjes zijn een must voor Valentijnsdag, wat is Valentijnsdag zonder hartjes? De onderste nail art is mijn favoriet, hij is simpel maar toch o zo chic. En kijk die ring eens, dat is een erg leuk detail samen met dat hartje op de ringvinger. Zo’n hartje kun je makkelijk maken met behulp van een stempel en als je goed met nagellak op weg kunt kun je hem ook gemakkelijk zelf maken!

french nail designs

What girl doesn't like glittering nails

Manicures maar dan in Valentijnsdag stijl. Die onderste nail art is gemaakt met behulp van stripers, dat is nagellak met een dun kwastje.

Valentine's Day Nail Art Ideas | Beautytipsntricks.com

Wauw, dit vind ik erg mooi gemaakt. De middelvinger en ringvinger lijken samen wel op zo’n vriendschapskettinkje, als je begrijpt wat ik bedoel. Dat is zo’n ketting die, wanneer je ze aan elkaar houd, een hartje wordt met daar ”love” of ”best friends” er in.

Valentine's Day Nail Art Ideas | Beautytipsntricks.com

Dit lijkt me erg moeilijk om te maken, met die kusjes. Ik denk dat het het handigst is om die kusjes te maken met stripers. Ik vind dit één van de mooiste nail arts van deze blogpost, vooral omdat er glitters in zitten en daar hou ik van!

Bron foto’s

Naamloos scan

1 Comment

  • Reply writingmonique 28 januari 2015 at 10:39

    Wat een ontzettend leuke nail-arts!

  • Leave a Reply