My Precious Tag – About the Sweet Little Things in Life

Daar is ‘ie dan, de tag over vijf kleine mooie dingen die toch wel een impact hadden op mij. Ik ben genomineerd door Gerda van de blog Informaatje ♥ blogt, nog bedankt voor de nominatie! Ik moet zeggen dat ik dit een erg mooie en positieve tag vind. Lees snel verder voor mijn antwoorden!

😀😁☺😊

Bron foto

Allereerst wil ik jullie wat vertellen over de tag. Wanneer je genomineerd bent mag je de tag overnemen, het hoeft niet per se. Als je de tag wel overneemt moet je vertellen over vijf kleine dingen die een grote betekenis hebben voor je. Je kunt daar ook een foto bij voegen, maar het is niet verplicht. Ook is het belangrijk om degene die je getagd heeft te vermelden. Maar geniet vooral van het positieve in de tag!

Nu mag ik dus het stokje overnemen, dus hier komt hij dan. Mijn vijf kleine mooie dingen die een grote betekenis hebben voor mij.

♥ Wanneer ik iemand vertel dat ik heel erg van mijn katten hou, krijg ik vele negatieve antwoorden om mijn hoofd geslingerd. ”Jakkie, die vieze dieren? Nou, die wil ik niet in mijn huis hebben hoor!” Waarop ik dan antwoord dat mijn katten heel lief zijn. Want dat zijn ze ook! Ze komen vaak bij me zitten wanneer ik op de bank voor de buis zit en geven me kopjes. Ja, ik ben wel een katten gek! Maar ik hou ook van honden hoor.

♥ Ik heb van mijn lieve vriendje een ring gekregen een paar weken terug. Ik ben er erg blij mee, want telkens wanneer hij er niet is heb ik toch nog iets van hem wat ik kan aanraken. Binnenin de ring staat ”love you”, wat me er aan doet herinneren hoeveel mijn vriendje voor mij overheeft en van mij houd. Het is ”maar” een plastic ringetje, toch betekend hij heel veel voor mij. Het gaat niet altijd om kwaliteit of geld, het gaat om het gebaar.

20150401_161710

♥ En dan komen we meteen al over het volgende punt dat al ietwat met het vorige aspect had te maken. Namelijk, mijn vriendje! We hebben inmiddels al bijna vijf maanden en hopelijk worden dat veel meer. Hij begrijpt me, kan alles bij hem kwijt, houd van me, ik van hem (natuurlijk) en hij is zo lief! En om maar niet te vergeten: zijn kusjes. Die mogen er zeker zijn!

♥ Mijn vriendinnen zijn misschien maar op één hand te tellen, maar dat zijn pas  mijn echte vriendinnen. Mijn ene vriendin ken ik al vanaf toen ik drie jaar was ongeveer en nu zijn we nog steeds bevriend! Daar ben ik erg blij om, ze is toch wel mijn echte vriendin. Ik kan haar alles vertellen zonder dat ze iets doorverteld. Ook is ze mijn buurmeisje, dus ik kan zo naar haar toe lopen! En die andere vriendin ken ik inmiddels iets van vijf jaar, we spraken bijna elk weekend en door de week wel af, maar nu hebben we bijna geen tijd meer om af te spreken. School en alles staat daarvoor in de weg!

♥ Dat ik gezond ben en mijn dierbaren ook maakt me erg blij. Niemand van mijn dierbaren heeft een nare ziekte, iedereen is gezond. Met mij gaat het nu ook veel beter dan vorig jaar, vorig jaar was ik best wel ziek maar dat gaat nu veel beter! Gezond zijn is het beste wat er is, daar kan geen geld tegenop. Ik ben rijk besef ik me, ik heb er niet eens veel geld voor nodig. Ik ben gezond en heb lieve mensen om me heen.

De genomineerden

Hierbij nomineer ik:

Creabealounge 

Writingmonique

TamaraenMarlie

TypischKim

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply creabeaatje34 7 april 2015 at 14:13

  Ik ben ook dol op katten. Het zijn juist de schoonste huisdieren. Er is geen enkel ander huisdier dat zich zo vaak wast 🙂

  • Reply xgraciously 7 april 2015 at 14:31

   Dat is waar! En wanneer katten hun behoefte moeten doen, doen ze het netjes in de bak.

 • Reply Isabella 7 april 2015 at 19:37

  Leuke blog post! Vind je ring echt super leuk! 🙂
  Isabella x

 • Reply writingmonique 8 april 2015 at 07:21

  Leuke tag! Mijn vrienden kan ik op op mijn hand tellen hoor, maar goede vrienden zijn belangrijker dan veel vrienden 🙂 De ring is prachtig! En bedankt voor het taggen 😉

  • Reply xgraciously 8 april 2015 at 17:16

   Dankjewel! 💜 Dat is zeker waar, goede vrienden zijn veeel belangrijker dan veel vrienden! 😊

 • Reply Infomaatje 10 april 2015 at 18:32

  Fijn dat je hem hebt gemaakt! Mooie antwoorden ook met veel liefde erin en katten zijn ook schatjes. X

  • Reply xgraciously 11 april 2015 at 16:06

   Dankje! 💝Ja, katten zijn zeker schatjes! 😻

  Leave a Reply