Monthly Snaps #2 | Fotoshoot, bios en Groningen

Weer een maand voorbij, dus het is weer tijd voor de monthly snaps van de maand februari! Hoewel februari best wel een korte maand was, heb ik in die 28 dagen wel veel dingen kunnen doen. Zo heb ik de kapper bezocht, ben ik naar Groningen geweest, moest ik mijn profielwerkstuk inleveren en nog veel meer. Kijk je mee?

1 en 4 februari 

♥ Na ongeveer een jaar was het eindelijk zo ver: mijn profielwerkstuk kon ingeleverd worden. Het heeft me veel tijd gekost, maar het is ’t zeker waard om het resultaat zo te zien. In totaal moesten we zo’n 80 uur spenderen aan ons profielwerkstuk. En ik kan je vertellen; dat is héél veel tijd. Ik ben blij dat ik in de vierde klas ben begonnen, dit scheelde me erg veel werk. Echt een opluchting als je je profielwerkstuk aan de begeleider geeft.

♥ Mijn vriendinnen kwamen bij me op bezoek en samen hebben we koekjes gebakt en wat bijgekletst. Ook hebben ze nog bij me geslapen, het was erg gezellig! Zeker voor herhaling vatbaar.

7 en 8 februari 

♥ We hadden een roostervrije dag, wat ik best wel fijn vond. We hadden deze vrije dag omdat docenten moesten vergaderen over ons rapport, die we overigens ook al hebben gekregen. De tussenstand: 0 onvoldoendes op alle vakken, ik hoop dat het zo blijft. Op deze dag heb ik eerst heerlijk uitgeslapen en daarna ben ik in mijn kledingkast gaan opruimen. De kleding die ik kwijt wil, staan te koop op United Wardrobe. Dus als je nog nieuwe items nodig hebt… 😉

♥ Sinds het eerst in tijden ben ik weer eens gaan sporten. Dit keer ging ik bodyboxx doen samen met een vriendin van mij. Voor haar was het de eerste keer, maar ze vond het wel leuk! Na de tijd had ik wel wat last van spierpijn, maar dat was het zeker waard.

10 en 14 februari

♥ 10 februari was mijn pake (opa) jarig, dus daar ging ik even op visite! Als avondeten kregen we Chinees, eigenlijk is dat een soort ‘traditie’ tijdens verjaardagen binnen ons gezin/familie.

♥ 14 februari was de dag van de liefde. Ik heb deze dag eigenlijk helemaal niets met mijn vriendje gedaan, want we moesten gewoon naar school en ik moest weer werken. We hebben elkaar ook geen cadeautjes gegeven, want dat kan op elk moment van het jaar, toch? Wel kreeg ik een ander cadeautje in de brievenbus, van Tastea. Ik mocht namelijk weer thee testen, super leuk! Het review van deze thee staat inmiddels al online.

16 februari en 18 februari

♥ Het was ook weer tijd om naar de kapper te gaan! Mijn uitgroei moest weer bijgeverfd worden en ik heb balayage in mijn haar gekregen. Ik ben super blij met het resultaat! Het was die vier uren in de kappersstoel zeker waard. Een artikel over deze kappersbeurt staat ook al online.

♥ Groningen it is! Mijn vriendje en ik gingen een dagje naar Groningen om te shoppen en ik had weer een oorbel laten schieten. Dit keer liet ik mijn tweede gaatje opnieuw schieten, omdat deze helemaal dichtgegroeid was. ‘S avonds gingen we met ons vriendengroep op stap. Het was een drukke, maar toch super gezellige dag!

21 februari en 22 februari

♥ 21 februari ging ik naar Rahma toe, die foto’s van me wilde schieten voor haar portfolio. Rahma wil namelijk iets met fotografie doen, super leuk! Ik ben erg blij met de foto’s, de foto’s heb ik dan ook apart in een artikel geplaatst. Dit artikel is vrijdag al online gekomen!

♥ 22 februari had ik een afspraakje met Jessica. We zouden naar de film ‘Onze Jongens’ en we hebben lekker gegeten in een klein restaurant. Ik ging voor een hamburger, Jessica ging voor een broodje met ham, kaas en ananas als ik het goed heb. Het was erg gezellig, de film was ook een aanrader! Normaal hield ik niet zo van Nederlandse films, maar deze was toch wel leuk…

23 februari en 26 februari

♥ Weer een drukke dag voor de boeg! Jessica bleef slapen en ik had om half twee een afspraak in de sportschool. Ik zou namelijk een sportschema krijgen, daarop kun je precies zien wat voor work-out het beste voor je is. Ook werd ik gewogen en mijn BMI werd berekend. Mijn BMI was gelukkig erg goed. Na het sporten brachten we Jessica weer weg en was het tijd om op visite te gaan bij mijn pake. Mijn (andere) pake was namelijk jarig! We hebben lekker gegeten en na het eten mocht ik de lammetjes hun flesje geven! Mijn pake en beppe wonen namelijk op een boerderij en hebben daar schapen. Ik vond het zo schattig! <3

♥ Op zondag kwamen mijn oom en tante nog even langs en heb ik cheesecake voor ze gebakken, die ze best wel lekker vonden!  En daarna was de vakantie tot een eind gekomen. Back to reality, in maart moet ik nog vier weekjes naar school en daarna beginnen de examentrainingen. Hmm, hier wil ik nog niet te veel over nadenken.

28 februari

♥ Op 28 februari had ik een last-minute afspraak met Kim, die mijn nagels weer mooi had gemaakt. Mijn acrylnagels zijn er af en ik ga proberen nu met mijn eigen nagels verder te gaan! Toen de acryl er af was, schrok ik wel een beetje. Want wat waren mijn nagels lang, jeetje! Links is voor de behandeling en rechts is na de behandeling. Ik ben blij met m’n ‘nieuwe’ nagels!

Februari was (weer) een mooie maand. Ik had nooit gedacht dat ik alleen zou durven reizen naar Assen, waar de ‘fotoshoot’ was. Normaal reis ik altijd met iemand mee, maar nu stond ik er alleen voor. Ik ben best wel trots dat ik dat dus zo durfde, haha! Ik ben benieuwd wat de maand maart me te bieden heeft.

Liefs,

Anke

 

5 Comments

 • Reply Romy 5 maart 2017 at 08:03

  Alleen reizen kan inderdaad best spannend zijn. Wat stoer dat je het toch hebt gedaan! En superknap dat je PWS af is. Ik weet nog dat ik daarmee bezig was en ik kon na een tijdje ook geen letter meer zien. Ik ga voor je duimen voor een goede beoordeling. Je nagels zien er mooi verzorgd uit zo trouwens!

 • Reply Ilona Wielinga 6 maart 2017 at 07:35

  Een erg vol maar druk maandje zo te zien! En zo erg is Assen niet hoor 😉
  Nee haha, ik kan best begrijpen dat je het eng vind zo in je eentje.

 • Reply Charel 6 maart 2017 at 10:22

  Heel erg leuk om te zien! Reizen alleen vind ik doodeng haha ga het liever uit de weg.

 • Reply Malou | Blonde Blossom 6 maart 2017 at 20:04

  Leuke maand zeg! Het is zo’n opluchting als je PWS weg is, dat vond ik ook… Leuk Valentijnscadeautje van Tastea, haha! Malou x

 • Reply Yvonne 6 maart 2017 at 20:18

  Leuk om te zien en wat een opluchting zal het zijn dat je profielwerkstuk af is.

 • Leave a Reply