Monthly favorites #1

In januari heb ik veel nieuwe producten ontdekt, die uiteindelijk mijn favorieten van deze maand zijn geworden! Welke dat zijn, zien jullie in de blogpost. Ik deel ze graag met jullie!

Afbeelding van Anke Jensma

Treaclemoon Coconut Passion

Een hand gel die naar kokosnoot ruikt? Ja, graag! Laatst liep ik in de Etos en stuitte ik op de hand gels van Treaclemoon. Het was voor mij een nieuwe ontdekking, want ik heb nog nooit hand gels gezien van dit merk. Handen wassen wordt alsmaar leuker met deze hand gel, mijn handen ruiken na het wassen heerlijk naar kokosnoten! Zoals je ziet op de foto vind mijn kat het ook lekker ruiken…

 

Afbeelding van Anke Jensma

Wreck This Journal

Eerst had ik nog nooit zo’n interesse gehad in dit boek. Mijn eerste gedachten toen ik dit boek in mijn handen kreeg, was: ‘een boek dat je kunt vernielen? Wat een onzin! Je betaalt om een boek kapot te maken!’ Toen ik een boekenbon kreeg voor kerst, wilde ik toch de stap wagen om dit boek te proberen. En ik moet nu eerlijk zeggen dat ik mijn woorden terugneem, want wat is Wreck This Journal toch leuk! Het boek hoef je niet per se te vernielen, je kunt ook hele mooie tekeningen maken of dingen in het boek plakken. Een echte aanrader!

 

 

Larome Paris parfum

Afbeelding van Anke Jensma

Begin januari heb ik een pakketje mogen ontvangen van D-shop waar heerlijke parfums in zaten. Van ÊÊn parfum heb ik al een review geschreven, de review van de andere parfums komen ergens in februari nog online. Wel kan ik alvast zeggen dat ik erg tevreden ben over die drie parfums! Ze ruiken heerlijk en zijn makkelijk mee te nemen in mijn etui, waardoor ik elk moment van de dag mezelf een lekker geurtje kan geven.

Lush Let the good times roll

Afbeelding van Anke Jensma

Ik had al veel goede dingen gehoord over deze gezichtsreiniger, dat ik besloot hem toch maar mee te nemen toen ik in Amsterdam was. Het was zeker een goede keuze om hem mee te nemen, want wat werkt hij goed! Ik gebruik de reiniger voordat ik naar bed ga. Hij is heerlijk verfrissend en verwijderd al mijn make-up. Ook merk ik dat mijn puistjes minder worden. De komende maanden is deze reiniger denk ik zeker nog mijn favoriet!

Earcuff

Afbeelding van Anke Jensma

Earcuffs komen ook straks weer helemaal in het modebeeld terug en daar ben ik erg blij om! De earcuff die je hier op de foto ziet, komt van de Six. Ik heb hem al vaak gedragen met veel plezier. Hij past bijna wel overal bij!

Naamloos scan

15 Comments

 • Reply Sherry 2 februari 2016 at 21:49

  Wreck this journal lijkt mij interessant. Treacle moon wil ik graag kopen. Ik zie ze vaak liggen in de etos, maar durfde het nooit te kopen.

 • Reply heidi 2 februari 2016 at 21:54

  Wat leuke producten zijn het meid..!

 • Reply omgitsismay2 2 februari 2016 at 22:16

  Ik vind alles leuk! Wreck This Journal heb ik ook trouwens:)

 • Reply mariaharut 2 februari 2016 at 22:27

  Wreck this journal is echt super leuk!

 • Reply justanotherdaydreamer 2 februari 2016 at 22:59

  Wreck this journal lijkt me echt leuk. Wat een leuke kat heb jij!

 • Reply happyhipsterblog 3 februari 2016 at 10:07

  Mooie foto’s !

 • Reply Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 3 februari 2016 at 11:32

  mooi 🙂 en nog steeds wil ik dat boek 🙂

 • Reply giveasmileeveryday 3 februari 2016 at 12:46

  Heel leuk! Die earcluff ziet er heel mooi uit.😊

 • Reply gentillinne 3 februari 2016 at 13:37

  Mooie foto’s! Wreck this yournal is inderdaad echt erg leuk! X

 • Reply creabeaatje34 3 februari 2016 at 15:51

  Is dat jouw kat? 🙂

 • Reply ModaSplash 3 februari 2016 at 21:51

  Leukk!

 • Reply Roseanne Francisco 4 februari 2016 at 01:20

  Erg leuk!

 • Reply Rahma 5 februari 2016 at 19:13

  Heel leuk artikel! Liefss

 • Leave a Reply