Monthly favorites #5

In december heb ik veel nieuwe producten ontdekt, die uiteindelijk mijn favorieten van deze maand zijn geworden! Welke dat zijn, zien jullie in de blogpost. Ik deel ze graag met jullie!

Afbeelding van Anke Jensma

Mac Please Me

Misschien niet een winters kleurtje, maar toch greep ik steeds naar Please Me wanneer ik een wat nude-kleurtje op mijn lippen wou. Met deze lipstick begon trouwens mijn hele verzameling! Voor mijn verjaardag had ik Please Me gekregen, daarna volgden er nog twee lipsticks. En nu wil ik er alleen nog maar meer.

 

Afbeelding van Anke Jensma

Starbucks

Ook al ben ik er nog maar twee keer geweest deze maand, Starbucks is en blijft mijn favoriet van december. Ik vind het super fijn wanneer het zo koud is naar de Starbucks te gaan en daar warme chocolademelk te bestellen! Wat ik zo leuk vind aan de Starbucks, zijn de bekers waar je drankje in zit. In december krijg je altijd een rode beker! Fun fact: ik bewaar altijd alle Starbucks bekers. Ik vind het leuk om ze als decoratie in mijn kamer te zetten!

 

Afbeelding van Anke Jensma

The night of magic nagellak Essence

Deze nagellak komt uit de Essence Adventskalender van 2015. Ik vind het een supermooi kleurtje voor de winter! Hij is niet zozeer bijzonder, maar ik vind dat donkerblauwe kleurtje zo mooi. Op sommige momenten lijkt het kleurtje zelfs wel zwart! Helaas blijft de nagellak niet zo super lang zitten, maar dit probleem kun je oplossen door topcoat op je nagel te smeren.

Afbeelding van Anke Jensma

Tijdschriften

Nu het steeds kouder wordt, vind ik het heerlijk om tijdschriften te lezen op mijn leesplekje. Mijn favoriete tijdschriften zijn de Girlz en de Cosmogirl!

Afbeelding van Anke Jensma

Minimalistische kettingen

De minimalistische stijl vind ik echt prachtig. Vooral in de maand december heb ik veel minimalistische kettingen gedragen, daarom behoren ze ook bij de monthly favorites van december! Deze ketting komt van de webshop ByCleo, waarvan ik ook een review heb gemaakt begin december.

Wat is jouw favoriet van december?

 

Naamloos scan

17 Comments

 • Reply Ilona Wielinga 6 januari 2016 at 06:48

  Leuk!!

 • Reply gentillinne 6 januari 2016 at 07:52

  Super leuk!!! Die ketting is echt super mooi😋

 • Reply Linda 6 januari 2016 at 08:27

  superleuk! Ik hou ook echt van Starbucks 😀 x

 • Reply omgitsismay2 6 januari 2016 at 09:00

  Leuke spulletjes!

 • Reply mooiedromen 6 januari 2016 at 09:31

  Superleuke dingen! Mijn favoriet van december is denk ik toch echt wel mijn Q&A boekje 🙂 Blijft leuk!

 • Reply Anne 6 januari 2016 at 10:00

  Leuk! Die lipstick is erg mooi

 • Reply joorloveswriting 6 januari 2016 at 10:04

  Leuke favorieten! 🙂 die Mac is echt geweldig! Mooi kleurtje!!!

 • Reply Curiousdaydreamer.com 6 januari 2016 at 10:48

  De Starbucks en ik bewaar ook de bekers in mijn kamer 😀

 • Reply Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 6 januari 2016 at 11:03

  Leuk,om te lezen, je foto’s zijn echt geweldig! Mooi talent heb je ! Liefs

 • Reply jjolieke 6 januari 2016 at 11:43

  Starbucks! Daar heb ik op dit moment echt zin in! Leuk artikel!!

 • Reply Angela's beauty eyes 6 januari 2016 at 16:17

  hele leuke favorieten heb je,wauw die lipstick van mac ziet er zo mooi uit en starbucks is te lekker ik ben er nog maar 1 keer geweest omdat er hier in de buurt geen 1 zit en ik reis nooit met de trein.

  liefs Angela

 • Reply autumnberrylips 6 januari 2016 at 20:47

  Love minimalistische kettinkjes!

 • Reply Nienke en Jikke 7 januari 2016 at 07:15

  Heel leuk!

 • Reply tumblration 7 januari 2016 at 14:35

  wat een leuke spulletjes 🙂 en wat is please me mooooi

 • Reply Mariska 7 januari 2016 at 17:44

  Leuke favorieten, die MAC lipstick is ook zo mooi!

 • Reply Rahma 7 januari 2016 at 20:31

  Heeel leuk om te lezen! Liefss

 • Reply Charlène Jiho 10 januari 2016 at 18:40

  Lovely lipstick color !

 • Leave a Reply