Monthly favorites #5

Deze maand heb ik veel (nieuwe) producten ontdekt en herontdekt, die uiteindelijk mijn favorieten zijn geworden! Welke dat zijn, zien jullie in de blogpost. Ik deel ze graag met jullie.

Afbeelding van Anke Jensma

Lush jelly

Ik heb de Lush jellies weer herondekt! Aan het eind van de maand april had ik een Lush bestelling geplaatst, waarbij ik ook weer een jelly bestelde. Ik kon kiezen uit de twee jellies ‘Refresher’ en ‘Whoosh’, die tweede heb ik in mijn digitale winkelmandje gestopt. Deze jelly is mijn favoriet van deze maand omdat hij heerlijk verfrissend is, vooral als je in de ochtend doucht! Hij ruikt heerlijk naar citroen, zeker een aanrader!

 

Afbeelding van Anke Jensma

Witte nagellak

Witte nagellak is voor mij echt een must-have voor het voorjaar. (en de zomer!) De laatste paar weken heb ik alleen maar de kleur wit op mijn nagels gedragen. Ik gebruik witte nagellak van Sally Hansen, die dekt verreweg het beste van alle witte kleuren nagellak die ik heb! Wat nog een voordeel is, is dat hij echt heel lang blijft zitten. Zelfs als ik aan het vakken vullen ben blijft de kleur goed op mijn nagels zitten. Je moet wel ietsjes meer neerleggen dan een low-budget merk als bijvoorbeeld Essence, maar ik vind het de moeite waard!

 

Afbeelding van Anke Jensma

Mango thee

Ja, ik drink thee zelfs in het voorjaar. Het maakt mij helemaal niks uit hoe warm het is, thee gaat er altijd wel in. Bij de hogere temperaturen kies ik wel voor wat zoetere en exotische smaken, zoals mango. Eigenlijk heb ik niets meer te vertellen over deze thee, ik vind gewoon dat je het zelf moet gaan proeven.

 

Afbeelding van Anke Jensma

Bodysplash

Nu de zomer steeds dichterbij begint te komen, vind ik het heerlijk om bodyplashes te gebruiken. Ik heb inmiddels drie Victoria Secret bodysplashes/spray’s, die ik echt heel fijn in gebruik zijn. Mijn favoriete geur van deze drie is ‘coconut passion’, een heerlijke geur die ruikt (zoals de naam al zegt) naar kokos. De geur blijft lang op mijn huid achter. Ik weet wel zeker dat ik deze bodyplash nog heel vaak ga gebruiken in de zomer!

 

Afbeelding van Anke Jensma

Karamelvla

Deze vla vond ik er niet zo smakelijk uit zien, mede door de verpakking. Ik nam mijn woorden terug nadat ik deze vla had geproefd, want wat is deze vla toch lekker! De karamel is vermengd met vanille waardoor de karamel smaak niet te overheersend is. Echt een favoriet van deze maand, ik denk dat deze vla ook heerlijk is met stukjes fruit en havermout er door heen!

3 Comments

 • Reply The blogging girl with the name Jessica 6 juni 2016 at 10:58

  De bodysplash hemels.😍😍

 • Reply Ismay 7 juni 2016 at 11:57

  Whoosh is echt top inderaad!

 • Reply Dinja 16 juni 2016 at 22:10

  Leuke favorieten! Die Lush jelly’s wil ik ook nog eens een keer proberen maar ik moet eerst mijn jaarvoorraad douchegel en zeepjes opmaken :’)
  Mango thee is lekker 😀

 • Leave a Reply