Monthly favorites #4

In november heb ik veel nieuwe producten ontdekt, die uiteindelijk mijn favorieten van deze maand zijn geworden! Welke dat zijn, zien jullie in de blogpost. Ik deel ze graag met jullie! Aan het einde van de blogpost heb ik ook nog even een kleine update.

Afbeelding van Anke Jensma

Chocolade muisjes

Rondom de tijd van pakjesavond vind ik het heerlijk om chocolade muisjes op te eten. Ze zijn misschien niet zo erg gezond, maar soms mag je wel ongezonde dingen eten, toch? Deze muisjes zijn mijn favoriet van november, omdat ze zo lekker zijn met het fondant in de binnenkant. Ik vind het stiekem best wel jammer dat ze niet altijd te koop zijn…

Afbeelding van Anke Jensma

Glitter nagellak

Om alvast een beetje in de feestsfeer te komen, heb ik deze maand heel wat glitter nagellak gedragen. In november heb ik het vaakst nagellak gedragen van een oude Essence limited edition. In deze nagellak zitten prachtige glitters die je nagels het middelpunt maken. Ik weet zeker dat ik in december ook nog heel vaak glitter nagellak ga dragen!

Afbeelding van Anke Jensma

Nieuwe schoenen

Van mijn moeder heb ik nieuwe schoenen gekregen, die jullie vast al op mijn blog hebben voorbij zien komen. Ze lopen erg fijn en er zit ook nog voering in, waardoor de enkellaarsjes zelfs nog in de winter zijn te dragen. Vooral het detail aan de hak vind ik mooi aan de schoen; er zit namelijk een zilverkleurig detail!

Afbeelding van Anke Jensma

 

Adidas Born To Be Original

Deze parfum heb ik gekregen van mijn vriendje toen we een jaar samen waren. De parfum ruikt heerlijk naar kokos, sinaasappel en abrikoos. Het is een frisse parfum, dus niet zozeer voor de winter. Toch ga ik hem dit seizoen nog vaak dragen, omdat de parfum zo lekker ruikt! De flacon van de parfum vind ik er trouwens erg bijzonder uitzien, hij heeft een unieke vormgeving. Dit alles maakt de parfum mijn favoriet van de maand!

Afbeelding van Anke Jensma

Orange Is The New Black

Voordat ik OITNB keek, was ik niet zo’n fan van series. Nu denk ik er wel heel anders over! In een weekend kijk ik bijna een heel seizoen uit. Orange Is The New Black is mijn favoriete serie, omdat hij erg grappig is en het acteerwerk is super goed! Vooral tijdens dit koude weer vind ik het heerlijk om binnen te zitten en een serie te kijken.

Kleine update:

Momenteel zit ik niet zo lekker in mijn vel en heb ik het super druk op school. Volgende week heb ik ongeveer vijf toetsen, waarvan twee tentamens zijn. Je zult vast wel snappen dat ik hiervoor dus erg goed moet leren! Ook heb ik al ongeveer drie weken lang last van hoofdpijn, wat vooral op komt zetten als ik het druk heb. Verder heb ik echt nergens zin in, alleen in het bloggen. Maar daar heb ik vaak geen tijd voor wanneer ik het zo druk heb! Daarom zien jullie per week maar een paar blogposten verschijnen. Hopelijk heb ik na al die toetsen veel meer tijd om te bloggen, want ik vind het wel super leuk om te doen!

Gisteren heb ik trouwens pakjesavond gevierd, de cadeautjes die ik toen heb gekregen zien jullie nog wel voorbijkomen op mijn blog. Ik verklap alvast dat ik een Essence kalender heb gekregen, wat zouden jullie er van vinden als ik elke dag aan het einde van een blogpost vertel wat er in de kalender zat? Laat het me weten in de comments!

Wat is jouw favoriet van de maand november?

Naamloos scan

12 Comments

 • Reply Tara de Korte 5 december 2015 at 10:17

  Mijn favoriet is denk ik de mini sheer lipbalm in de kleur 03 van essence echt een hele mooie donkerroze kleur

 • Reply ItsCstyle 5 december 2015 at 10:31

  Leuke favorieten! Ik keek ook OISTNB, maar ik vind het steeds smeriger worden, dus ik kijk nu Gossip Girl. En veel succes met je toetsen. Xx

  • Reply xgraciously 5 december 2015 at 11:04

   Ik geef je groot gelijk; de scenes worden inderdaad steeds smeriger. In seizoen twee komen er heel wat sex-scenes in de serie voorbij! Ondanks dat vind ik de serie nog steeds wel leuk door het goede acteerwerk en de humor. Gossip Girl lijkt me trouwens ook een erg leuke serie! Xx

 • Reply Byfashionblog 5 december 2015 at 10:49

  Hele leuk favorieten! De eerste is ook mijn favoriet <3 x

 • Reply joorloveswriting 5 december 2015 at 11:46

  Awww meid doe rustig aan!!! Wow wat heb je veel toetsen gehad!!! Hopelijk gaat gauw je hoofdpijn weg!!! En wat een toffe favorieten!!! Orange is the new black is erg leuk hΓ© πŸ˜€ …
  Mijn favoriete van november is toch mijn nieuwste MAC lippenstift!

 • Reply veerlemaris 5 december 2015 at 12:12

  Die parfum lijkt me zo lekker!! En veel succes met je toetsen, niet te veel stressen! x

 • Reply With Love From Amy 5 december 2015 at 12:12

  Ik hou ook zo veel van choco muisjes en OITNB! Veel succes met school!! Het komt vast goed πŸ™‚

 • Reply creabeaatje34 5 december 2015 at 12:14

  Mooie schoenen πŸ™‚

 • Reply myinspirationlogbook 5 december 2015 at 15:57

  Leuk!

 • Reply Nathalie 5 december 2015 at 22:52

  Mooie favorieten die nagellak ziet er echt geweldig uit! Doe rustig aan en alvast heel veel succes met je toetsen! Wat leuk dat je een essence adventkalender hebt gekregen die heb ik zelf ook! Wat vind jij er tot nu toe van?
  Liefs Nathalie

  • Reply xgraciously 5 december 2015 at 22:56

   Ik vind hem tot nu toe echt heel leuk, er zitten mooie nagellakjes in. Wat leuk dat je die adventskalender ook hebt! πŸ’• Xx

 • Reply looksandlifestyles 7 december 2015 at 22:29

  Ohhh die Chocolade muisjes zijn zo lekker! Ik ben ze nu ook aan het eten, haha!

 • Leave a Reply