Monthly favorites #4

Beter later dan nooit: de monthly favorites van de maand april!  Ik heb die maand veel (nieuwe) producten ontdekt, die uiteindelijk mijn favorieten  zijn geworden! Welke dat zijn, zien jullie in de blogpost. Ik deel ze graag met jullie.

Afbeelding van Anke Jensma

Schuddebuikjes

Ik had al een hele poos geen schuddebuikjes meer gegeten, terwijl ze vroeger mijn all-time favoriet waren. Tijdens het vullen kwam ik de schuddebuikjes weer tegen, dus besloot ze na het werk meteen te kopen. Trouw heb ik elke morgen schuddebuikjes gegeten, wat heerlijk was dat! Mijn ouders heb ik ook verslaafd gemaakt, want toen de schuddebuikjes op waren, had mijn moeder meteen weer een nieuw pak gekocht. Schuddebuikjes zijn écht een feestje voor op je brood!

 

Afbeelding van Anke Jensma

Zonnebril

Terwijl de eerste zonnestralen tevoorschijn kwamen, pakte ik mijn zonnebril er meteen bij. Het is een clubmaster bril in de kleur zwart en hij heeft gouden details om de glazen en het ‘bruggetje’ in het midden. Fancy! Hij past precies bij mijn kleine hoofd en hij laat mijn wenkbrauwen niet verdwijnen. Ik heb hem een maand geleden gekocht bij de Six voor ongeveer tien euro. De Six heeft trouwens erg leuke en betaalbare zonnebrillen, het is zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen!

 

Afbeelding van Anke Jensma

Kokos boost conditioner

Dit is verreweg de lekkerste conditioner die ik ooit heb geroken. Hij ruikt namelijk heerlijk naar kokos, een perfect geurtje voor deze zonnige dagen! De geur blijft best wel lang in je haar zitten, wat ik altijd een dik pluspunt vind. Ook maakt de conditioner mijn haar lekker zacht en laat het glimmen. Helaas was de conditioner na een paar maanden al op, dus ik rende snel naar de winkel om een back-up in te slaan zodat ik nooit zonder deze heerlijke conditioner zit.

 

Afbeelding van Anke Jensma

Adidas Superstar

Na een aantal maanden heb ik ze weer uit mijn kast getrokken: de Adidas Superstars! Ze zijn al een beetje afgetrapt, maar dat maakt mij helemaal niets uit want ze lopen hemels. Deze Adidas Superstars waren een limited edition, dus ze zijn helaas niet meer te verkrijgen. Ondertussen heb ik al een nieuw paar Superstars gekocht, die jullie misschien al voorbij zijn gekomen op mijn Instagram pagina. Ik zweer bij die schoenen.

 

Liefs,

Anke

4 Comments

 • Reply Janneke | Crafty Time 11 mei 2016 at 20:39

  Wat een leuke favorieten. Die zonnebril is echt super mooi! xx

 • Reply sherry 12 mei 2016 at 23:37

  Zeker leuk zeg. Die adidas sneakers zijn inderdaad onmisbaar.

 • Reply The girl they named Jessica 13 mei 2016 at 12:43

  Mega leuke favorites 😍 😍 😍 schuddebuikjes zijn hemels.

 • Reply Evelijn 13 mei 2016 at 15:36

  Toffe zonnebril! Leuk artikel heb je geschreven. X

 • Leave a Reply