Monthly favorites #3

Wow, wat ging maart weer snel voorbij zeg! Ik heb die maand veel (nieuwe) producten ontdekt, die uiteindelijk mijn favorieten  zijn geworden! Welke dat zijn, zien jullie in de blogpost. Ik laat ze graag aan jullie zien. Aan het einde van deze post deel ik ook nog de uitslag van de enquête die ik laatst heb gehouden!

Afbeelding van Anke Jensma

Tony’s chocolade

Eigenlijk wou ik minder chocolade gaan eten, maar ik kon het niet laten… Tony’s chocolade is zo lekker! De chocolade is, naast dat hij zo lekker is, ook nog eens (bijna) 100% slaafvrij. Dat betekent dat Tony’s hun chocolade bij boeren in Ivoorkust en Ghana kopen en ze alleen maar fairtrade ingrediënten gebruiken. Hele grote pluspunten! Je moet misschien dan wel wat meer geld neerleggen als bij andere soorten repen, maar ik vind dat de Tony’s repen je geld echt waar zijn. Er zijn heel veel verschillende smaken, maar ik vind die met melk en karamel met zout het lekkerste.

 

Afbeelding van Anke Jensma

Si – Giorgio Armani 

Nee, het is geen liedje maar een parfum! Ik vind altijd dat de naam van deze parfum op een liedje lijkt, vraag me niet waarom. Si is aardig bekend in de beauty-wereld, velen herkennen hem aan de zwarte dop. Het is een tijdloze, chique en zwoele eau de parfum. Si is een frisse maar toch warme geur, perfect voor de lente! Ik heb al veel complimenten gekregen over de geur.

 

Afbeelding van Anke Jensma

Grijze tas

Ik ben verliefd op mijn nieuwe tas! Het duurde even voordat hij kwam, maar dan heb je ook wat. Deze tas bestelde ik voor €17 op Aliexpress. Er zitten heel veel grote en kleine vakken in de tas, ik kan er dus gelukkig veel in kwijt! Eigenlijk had ik verwacht dat de tas totaal zou afwijken van de foto die op de site stond, maar dat was niet het geval, fijn! Normaal gebeurt het wel eens dat het product totaal afwijkt van de foto. Dat is wel het nadeel van zulke ‘goedkope’ sites. De tas is misschien niet geschikt voor school, maar hij is zeker handig voor het shoppen!

Afbeelding van Anke Jensma

 

The Comforter douchegel

Zoals de Lush zelf al beschrijft, deze douchegel is als een knuffel in een fles. De geur van de gel doet me denken aan cassis, heerlijk! Om van te watertanden. Er zitten onder andere zwarte bessen en vanille in de douchegel. En wat ik misschien nog wel het leukste vind, is dat er minuscule glittertjes inzitten! Ik vind de douchegel zeker de €8,50 waard, ik kan ook aardig lang met 100 gram douchegel. Het liefst wil wel 1000 van deze flesjes inslaan!

Uitslag enquête 

Maar liefst 54,2% van mijn lezers vinden dat ik 3 tot 4 keer per week een artikel moet plaatsen op mijn blog, daarna volgt de 5 tot 6 keer per week. Ik ga dan ook proberen 3 tot 4 keer per week iets te plaatsen en ga ervoor zorgen dat er soms een extra artikel online komt. Ook gaven een aantal lezers aan dat kwaliteit van mijn foto’s beter kan, daar ga ik dan ook aan werken. Ik spaar nu voor een goede camera, dus dat gaat helemaal goed komen.

Verder willen jullie meer lifestyle en persoonlijke artikelen lezen, die artikelen vind ik zelf ook het leukste om te schrijven! Hebben jullie even geluk, deze week komen er onder andere nog artikels online over bloggen/school, foto’s van maart en nog iets anders wat jullie vast leuk zullen vinden! Nogmaals bedankt voor het invullen guys.

Liefs,

Anke

8 Comments

 • Reply Jessica 4 april 2016 at 20:36

  Mega leuke favorites 😍 😍
  De tas is prachtig.

 • Reply Beppe Anneke 4 april 2016 at 21:38

  leuk allemaal Anke liefs beppe

 • Reply Beppe Anneke 4 april 2016 at 21:40

  Leuk allemaal Anke liefs Beppe.

 • Reply Beppe Anneke 4 april 2016 at 21:48

  Sorry een keer te veel.

 • Reply Heidi 5 april 2016 at 22:18

  Wat leuke favoriete zijn het meid.

 • Reply Lore 7 april 2016 at 14:10

  Ik heb nog nooit tony chocolonely gegeten😱het lijkt me wel lekker! En OMG die tas!!! Xx

 • Reply Ilona Wielinga 9 april 2016 at 14:37

  Oeh Tony’s chocolonely is zooo lekker 😀 Enorm leuke tas ook!

 • Reply Naomi 9 april 2016 at 16:34

  Tony is zoooo lekker! En die tas is echt wauw!

 • Leave a Reply