Monthly favorites #2

In september heb ik veel nieuwe producten ontdekt, die uiteindelijk mijn favorieten van deze maand zijn geworden! Welke dat zijn, zien jullie in de blogpost. Ik deel ze graag met jullie!

Untitled

Pepernoten

De pepernoten zijn weer te vinden in de supermarkten en daar maak ik mooi gebruik van! Ik hou van pepernoten, vooral die met een laagje chocolade. De andere pepernoten mogen er zeker ook zijn, van die normale pepernoten kan ik ook flink snoepen!

Untitled

Henna Dreamcatcher Iphone 6 hoesje

Ik zag veel van deze hoesjes voorbijkomen op WeHeartIt en zo kwam ik op de gedachte om dit leuke hoesje van Modepolitie.com te kopen! Hij was iets van €13,95, best wel duur voor een hoesje vind ik zelf. Het geld had ik er wel voor over! Helaas kwam ik er later achter dat ik dit hoesje ook voor €1,99 kon kopen bij Miniinthebox, bummer… Maar het maakt het hoesje zeker niet minder leuk!

Untitled

Rode lippenstift

Momenteel draag ik veel rode lippenstift, vooral donkere tinten. Deze heb ik van mijn beppe gekregen, hij kwam uit zo’n beautybox bij de Hema weg. Ik zou dus ook niet weten hoe duur hij was, maar wat ik wel weet is dat hij erg mooi is en lang blijft zitten. Helaas overleeft deze lipstick een drankje niet, dit vind ik niet storend overigens! Ik vind deze lipstick perfect voor de herfst, mede door de prachtige kleur.

Untitled

Girl Online

Het boek Girl Online is een geweldig boek geschreven door Zoe Sugg. Zoe laat je meenemen in het verhaal van Penny, die een eigen blog heeft en problemen. Zo staat er een foto online van haar in een eenhoorn onderbroek op de Facebook site van school en gebeuren er nog meer blunders. Ook begint ze gevoelens te krijgen voor een jongen, die haar misschien wel helemaal niet ziet staan. Al met al een leuk en grappig boek dat leuk weg leest. Zeker een aanrader, vooral voor bloggers! Ik kon me helemaal in dit boek vinden.

Untitled

Lady Gaga Fame

Deze parfum heb ik herontdekt. Ik had hem wel eens voor mijn verjaardag gekregen en had hem daarna helemaal niet zoveel gebruikt. Maar na de maand september kwam daar helemaal verandering in! Ik heb hem in september best wel vaak opgedaan. Fame heeft een lekkere zoete en zachte geur die uren aanwezig blijft. De vloeistof vind ik overigens erg bijzonder; de parfum is zwart. Dat heb ik werkelijk nog nooit gezien bij parfums!

Wat is jouw favoriet van de maand september?

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply creabeaatje34 9 oktober 2015 at 16:17

  Girl online lijkt me een leuk boek ^^

 • Reply Rahma 9 oktober 2015 at 16:24

  Die parfum wil ik echt heel graag kopen! Vind ‘m heel lekker ruiken!

 • Reply wifiinthenature 9 oktober 2015 at 17:03

  Wat een leuk bericht, ik hou echt van pepernoten 😉

 • Reply joorloveswriting 9 oktober 2015 at 17:48

  Leuke favoriete! Ik wil zelf nog girl online lezen! Mijn favoriete van september is mijn nieuwste mac lippenstift!

 • Reply lifewithmaricia 9 oktober 2015 at 17:50

  Pepernoten zijn zo lekker 😀

 • Reply irisjosephine 9 oktober 2015 at 20:37

  Ooh nu wil ik die pepernoten!

 • Reply robinheppie 10 oktober 2015 at 07:22

  Leuk! Pepernoten! Ohh heeerlijk!

 • Reply Jessica💕 10 oktober 2015 at 07:34

  Hele erge leuke post ik hou persoonlijk heel erg van pepernoten ☺

 • Reply veerlemaris 10 oktober 2015 at 10:21

  Oeeeh pepernoten <3. En wat een prachtig hoesje!

 • Leave a Reply