Monthly favorites #2

In februari heb ik veel nieuwe producten ontdekt, die uiteindelijk mijn favorieten van deze maand zijn geworden! Welke dat zijn, zien jullie in de blogpost. Ik deel ze graag met jullie!

Afbeelding van Anke Jensma

New York sweater

Nooit kon ik de perfecte sweater vinden: de ene was te lang, de ander was te breed. Maar toen kwam ik opeens deze sweater tegen op de site van H&M en ik was meteen verkocht, mede doordat er ‘New York’ op de sweater stond! Ook zitten er kleine ritsjes op, die het geheel net wat mooier maken.  Nog een pluspunt is dat hij perfect past!

Afbeelding van Anke Jensma

Dove Derma Spa summer revived

Deze bodylotion is van de nieuwe Derma Spa collectie! Het is niet zomaar een bodylotion; de bodylotion zorgt ervoor dat je een bruine gloed over je heen krijgt. Ook maakt de lotion je huid zacht. Er zit wel één nadeel aan de bodylotion… Wanneer je de bodylotion op je huid smeert, kun je wel bruine vlekken krijgen tussen je vingers. Ondanks dat is het toch mijn favoriet van februari!

Afbeelding van Anke Jensma

Je hebt ongetwijfeld deze letters al een aantal keren voorbij zien komen op mijn blog. Ik heb ze nu op mijn bureau staan. Ik vind het echt Tumblr-achtig, haha! Ze hebben een koper kleur, maar waren ook in het wit te verkrijgen bij de Xenos. Ze zijn mijn favoriet omdat ze mijn bureau net wat mooier maken!

Afbeelding van Anke Jensma

Too Faced Better Than Sex mascara

Deze mascara heb ik voor mijn vijftiende verjaardag gekregen van een vriendin. Hij zat in een pakketje met drie andere Too Faced items. Het is een kleine mascara, die je makkelijk mee kunt nemen in je etui. De mascara doet goed zijn werk; hij geeft mijn wimpers veel volume en krul.

Afbeelding van Anke Jensma

Het is theetijd! Met het hondenweer buiten drink ik maar al te graag thee. In februari heb ik Turkse appelthee ontdekt, die proeft naar appel en kaneel. Perfect dus voor als het buiten koud is!

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply Jessica 2 maart 2016 at 10:01

  Mega leuk 😍 😍 Anke

 • Reply Rahma 2 maart 2016 at 10:53

  Je hebt hele leuke favorieten! Die sweater ziet er echt super mooi uit, en die mascara lijkt me echt heel fijn!

 • Reply creabeaatje34 2 maart 2016 at 11:02

  Heel leuk ^^

 • Reply joorloveswriting 2 maart 2016 at 11:42

  Wat een leuke favorieten!! 🙂 super leuk! vooral die sweater is echt geweldig!

 • Reply ItsCstyle 2 maart 2016 at 16:10

  Super leuk allemaal! Ik vind die Enjoy echt heel leuk en tumblr-achtig😊 x

 • Reply jenthevlaeminck 2 maart 2016 at 19:47

  Leuke favorieten! x

 • Reply Laurespassion 2 maart 2016 at 22:24

  Super leuk! ♥

 • Reply mariekekazen 2 maart 2016 at 22:39

  Hele leuke items ! Vooral ‘enjoy’ vind ik zoo leuk had hem inderdaad al eens voorbij zien komen maar hij maakt foto’s zeker nog leuker !!

 • Reply Angela's beauty eyes 2 maart 2016 at 22:52

  die trui is erg leuk,ik houd ook heel erg van truien waar tekst op staat

 • Leave a Reply