Moederdag cadeautips

Stiekem schrok ik wel een beetje toen mijn vader zei dat het volgende week al Moederdag is. Ik heb namelijk nog geen cadeautje, sst!  Daarom heb ik voor jullie leuke presentjes bedacht die je aan je moeder (of oma!) kunt geven. Deze cadeau’s zijn goed voor je portemonnee en zijn ook nog eens super persoonlijk. Jij blij, mama blij.

^

Bron foto

♥ Koop een plakboek en versier deze helemaal met lintjes, stickers en andere vrolijke frutsels. Plak in het boek leuke foto’s en spulletjes die je doet herinneren aan de leuke reis die je (bijvoorbeeld) met haar hebt gehad, of aan de leuke dagjes uit. Je kunt in het plakboek ook nog lieve teksten schrijven!

♥ Maak zelf de lekkerste cupcakes en stop ze in een mooi doosje. Dit kan een oude taartendoos zijn, of je kunt naar de bakker gaan en vragen om een klein doosje waar cupcakes in kunnen. Het doosje kun je decoreren met pakpapier.

♥ Geef een leuk pakketje met een thema. Je kunt bijvoorbeeld een mand kopen en daar lekkere thee producten in stoppen, maar je kunt natuurlijk ook een heerlijk beauty pakket samenstellen. Sommige winkels hebben zelf al zo’n heel pakket samengesteld, de Lush verkoopt vaak ook van zulke pakketjes. Lush doet het altijd goed!

♥ Als je moeder een wijndrinker is kun je haar natuurlijk ook een fles wijn geven bedrukt met een leuke foto van jullie tweetjes. Je kunt natuurlijk ook andere dingen laten bedrukken, zoals een schort, mok of telefoonhoesje. Hiervoor moet je je portemonnee wel even opentrekken, want het is niet een ”budgetproof” cadeau. Je hebt dan wél iets origineels wat geen enkele moeder heeft.

♥ Sieraden zijn ook erg geliefd bij moeders. Sieraden zijn vaak erg duur wanneer je ze koopt, maar je kunt ze natuurlijk ook helemaal zelf maken! Dan is het wel leuk dat je één voor jezelf hebt en één voor je moeder, dan hebben jullie een mooie ”vriendschapsarmband”.

♥ Plak door het hele huis lieve teksten. Dit kun je doen met behulp van post-its. Verstop ze op de gekste plekjes, bijvoorbeeld bij de wasmiddel. Wanneer je moeder wasmiddel nodig heeft en die vervolgens pakt, leest ze de lieve tekst en als gevolg verschijnt er een grote lach op haar gezicht.

♥ Laten we het allemaal maar toegeven: bloemen zijn best wel standaard om te geven tijdens Moederdag. Maar wat dacht je van regenboog bloemen? Die kun je makkelijk zelf maken. Koop een witte roos en snijd de steel in vier stukjes. Doe de steeltjes in vier bekers met verschillende kleurstoffen en laat zo de roos een paar uurtjes staan. Als resultaat heb je een prachtige roos met regenboogkleuren!

Wat geef jij aan je moeder op moederdag?

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply creabeaatje34 2 mei 2015 at 15:06

  Hele leuke tips en ideetjes 🙂

 • Reply Nathalie 2 mei 2015 at 15:44

  Wat een handige tips! Handig dat ik nu net je artikel las want ik was het ook alweer een beetje vergeten! oeps.
  Liefs Nathalie

 • Reply indian2day 2 mei 2015 at 18:44

  Wat een leuke ideeën. Weet je zelf al wat je gaat geven?

  • Reply xgraciously 2 mei 2015 at 20:15

   Dankjewel! 💕 Ik weet nog niet precies wat ik ga geven, mijn moeder heeft wel een paar dingen aangewezen die ze wil hebben. Misschien ga ik die spulletjes wel kopen! Xx

 • Reply Laury 2 mei 2015 at 19:08

  Leuke tips en ideeën, mhmm etiketten op etenswaar, daar ga ik iets mee doen! Bedankt 😀

 • Reply writingmonique 3 mei 2015 at 07:46

  Geweldige tips! Ik vind een thema pakketje een enorm leuk idee

 • Leave a Reply