Mode | Jelly shoes

Misschien ken je ze nog wel van vroeger; de waterschoentjes waarmee je in het zwembad rondstapte. Deze zomer kun je ze gewoon weer dragen, ook dit jaar zijn de waterschoenen een grote trend.

banana | via Tumblr

Bron foto

De onderstaande foto’s zijn misschien een beetje onduidelijk, maar op één of andere manier kan ik de foto’s niet groter en duidelijker maken. Sorry!

Naamloos jelly shoes

Van links naar rechts:

Girls green flat jelly sandals – €14,02 – River Island

Pink Caged Jelly Shoes – €8,50 – New Look

Black Contrast Jelly Flat Sandals – €117,80 – Vivienne Westwood

 

Naamloos jelly shoes 2

Van links naar rechts:

Lilac Jelly Block Heel Sandals – €13,00 – New Look

Girls Glittery Studded Heel Jelly Shoes– €16,82 – River Island

 Embellished Jelly sandals – €49,00 – Markus Lupfur

 

De jelly shoes kun je op vele manieren dragen. Als het wat kouder is, kun je ze dragen met sokken. Wanneer de temperaturen stijgen kun je ze daartegen zonder sokken dragen. De jelly’s zitten ook erg lekker doordat ze van soepel plastic zijn gemaakt. Het voelt net alsof je een tweede huid hebt gekregen. Wat ook handig is aan de schoenen is dat je er zo mee in én uit water kan lopen. Ze drogen namelijk snel op! De waterschoentjes staan trouwens erg leuk onder een zomers jurkje of playsuit. Laat het zomerse feest maar beginnen!

Ik vind de jelly shoes wel erg gaaf, alleen dan voor in het water. Ik zou het niet willen dragen op straat bijvoorbeeld, ik denk dat veel mensen mij dan aanstaren en denken: ”wat heeft ze nou weer aan?” Zou jij de schoentjes dragen of helemaal achter in je kast stoppen?

 

Naamloos scan

 

14 Comments

 • Reply beyourselfatchanel 22 juni 2015 at 14:55

  leuk artikel ! ik weet nog wel dat ik ze vroeger altijd ontzettend lelijk vond ! maar eigenlijk vind ik ze nu wel mooi haha 🙂

 • Reply creabeaatje34 22 juni 2015 at 15:59

  Wat grappig dat ze weer in zijn! 🙂

 • Reply loveyasminexx 22 juni 2015 at 16:16

  Ik ben me je eens, iedereen zal je raar aankijken als je die schoenen aan hebt.
  (Tenzij je ze op het strand aanhebt ,ofcourse)

 • Reply beyourselfatchanel 22 juni 2015 at 16:23

  Ik weet niet of mijn reactie is aangekomen, maar ik weet nog dat ik ze vroeger echt niet mooi vond ! Maar eigenlijk vind ik ze nu wel best mooi 🙂

 • Reply Elke 22 juni 2015 at 18:12

  Leuk haha. Zal ze zelf niet zo snel dragen denk ik 🙂

 • Reply jjolieke 22 juni 2015 at 19:15

  Vroeger vond ik ze echt verschrikkelijk maar droeg ze altijd in de zee, omdat ik bang was dat ik op allemaal rare beesten ging stappen haha! Maar wat leuk om te zien dat ze weer in de mode zijn. Zelf zou ik ze denk ik niet gaan dragen. Leuk artikel! Liefs, Jolieke

  • Reply xgraciously 22 juni 2015 at 20:35

   Ik droeg ze vroeger altijd met zwemles hahah. Deze zomer moet ik ze wel dragen in de zee, er zitten namelijk allemaal steentjes in het water in Griekenland!

   • Reply jjolieke 22 juni 2015 at 21:01

    Jaa begrijp ik maar Griekenland, klinkt leuk! Alvast veel plezier ❤️

 • Reply Rowan - Retromantisch 22 juni 2015 at 23:56

  Jaa ik wil ze ook! Het liefst zo’n glitterpaar haha, memories! <3

 • Reply writingmonique 23 juni 2015 at 07:33

  Toen ik ze de eerste keer zag dacht ik; neuh! En nu denk ik; Ja! Ik vind ze toch wel heel erg leuk, en lekker old-fashioned!

 • Reply Naomi 26 juni 2015 at 09:07

  Ik vind je heel erg leuk! Nog steeds geen paar zelf gekocht, maar misschien wil ik dat toch eens gaan doen. En je moet lekker dragen wat je zelf wil, als mensen je zouden kunnen aanstaren moet je niet dingen niet gaan dragen!

  Liefs,

 • Leave a Reply