Minimalistic trend | Inspiratie

Laatst keek ik een beetje rond op Pinterest en vond ik allemaal mooie inspiratiefoto’s van minimalistische outfits. Bij de minimalistische trend worden basics met elkaar gemixt wat een klassieke en tijdloze look geeft. Ik kan me goed in deze kledingstijl vinden! Daarom heb ik een soort van moodboard gemaakt die ik in deze post laat zien. Let’s get inspired!

Bron foto’s

Ik ben echt verliefd op deze outfits, vooral op die huidkleurige jumpsuit met lange mouwen. Weet iemand waar je jumpsuits kunt vinden voor een mooi prijsje? Let me know!

Liefs,

Anke

6 Comments

 • Reply Marsha 11 januari 2017 at 19:07

  Zitten hele mooie voorbeelden tussen!

 • Reply Daniëlle Springer 11 januari 2017 at 21:48

  Oh dit is echt mijn smaak! Mooie foto’s!

 • Reply Anique 11 januari 2017 at 22:29

  Wauw, hele mooie foto’s en inspirerend moodboard!

 • Reply Eva 12 januari 2017 at 12:58

  Zo’n simpele kledingstijl is echt leuk! Wel vind ik dat je dan je outfits af moet maken met iets speciaals zoals sieraden ofzo 🙂 En ik denk dat H&M of Zara dat soort jumpsuits verkoopt die je zoekt. Het is natuurlijk wel zo dat je, wanneer je iets zoekt, het soms precies niet tegenkomt 😛 Maar als je gaat winkelen en je gaat echt goed kijken in winkels dan kom je het misschien toevallig tegen 😉

  • Reply xgraciously 12 januari 2017 at 16:58

   Bedankt voor de tip! Ik kijk (online) wel even rond op die shops! X

 • Reply Eva 14 januari 2017 at 16:28

  Ik vind minimalistische outfits ook zo mooi! <3 toevallig heb ik 2 dagen geleden een artikel online gezet over het French Wardrobe System, dat is ook gebaseerd op mooie basics, misschien vind je dat leuk om te lezen.

  En jaaa de huidkleurige jumpsuit is echt tof! jammer dat ik die kleur totaal niet kan hebben. Met mijn huidskleur val ik daar helemaal in weg. Maar misschien eens op asos of zalando kijken? Daar staat zoveel~

 • Leave a Reply