Mini Lush shoplog

Na een paar drukke schoolweken wilde ik mezelf even lekker verwennen met Lush producten. Helaas is hier geen Lush in de buurt, maar gelukkig bestaat er altijd nog iets zoals een webshop! Ik gooide in totaal vier producten in mijn digitale winkelmandje die ik jullie graag wil laten zien. Enjoy!

Afbeelding van Anke Jensma

Afbeelding van Anke Jensma

Don’t Look At Me masker

Na wat gesnuffeld te hebben bij de maskers, kwam ik opeens dit felblauwe masker tegen. Niet te missen, het masker lijkt zelfs wel fluorescerend! Ik zocht een masker die mijn huid zacht zou maken en mijn puistjes zou doen verdwijnen. Lush beloofde dat dit masker dat zeker kon, dus ik gooide ‘Don’t Look At Me’ meteen in mijn digitale winkelmandje. Toen hij samen met de andere producten in mijn brievenbus lag, moest ik hem wel meteen uitproberen. Nadat ik het maskertje aangebracht had, leek ik net een smurfje. Gelukkig kwam er op dat moment niemand bij de deur, haha! Ik moest het masker ongeveer 10 tot 15 minuten laten intrekken en daarna afspoelen met lauwwarm water. Het resultaat was fantastisch; mijn huid was lekker zacht door de lichte scrub die in het masker zat! Ik zou dit masker zeker nog eens een keer bestellen. (€11,65)

 

Afbeelding van Anke Jensma

The Brightside bubble bar

Een aantal mensen raadden deze bubble bar aan, dus ik wilde hem ook graag proberen. Vooral de geur konden veel mensen waarderen en dat snap ik best. Toen ik het zakje met de bubble bar openmaakte, drong er namelijk een heerlijke geur van sinaasappel door mijn neus. De geur die me doet denken aan de zomer! Ik ben nog niet in bad geweest met The Brightside, maar dat ga ik zeker nog eens doen. (€6,95)

 

Afbeelding van Anke Jensma

Whoosh shower jelly

Van de Kerstcollectie had ik al een andere jelly geprobeerd in de vorm van een sneeuwpop en die vond ik eigenlijk best wel lekker! Ik besloot dus om nog een andere jelly te proberen, namelijk Whoosh. Ook hier waren veel mensen (en dan voornamelijk bloggers!) over te spreken, dus deze jelly wilde ik wel even proberen. Ik kocht een klein potje van 100 gram, want het zou zo kunnen dat ik deze Whoosh helemaal niet lekker vond. Maar ik vind hem juist heerlijk! Elke ochtend gebruik ik de jelly bij het douchen, zodat ik lekker fris weer uit de douche stap. Whoosh ruikt lekker naar citroen, zeker een aanrader! (€6,05)

 

Afbeelding van Anke Jensma

Honey Bee bath bomb

Altijd wanneer ik iets koop bij de Lush, doe ik een bath bomb in mijn winkelmand. Het is altijd een feest om met een bruisbal van de Lush in bad te gaan! Helaas vond ik deze bruisbal wat minder, omdat hij niet erg bruisde en de geur na een minuut al niet meer te ruiken was. Wel werd mijn huid lekker zacht door deze bath bomb. (€4,95)

Liefs,

Anke 

7 Comments

 • Reply Louanne 28 april 2016 at 15:39

  Hele leuke en mooie producten. Heb je nog andere aanraders? Ben namelijk een beetje afgeknapt op de Lush door een shampoo die totaal niet helpt en mijn hoofdhuid enorm laat jeuken.. 🙁 Fijne donderdag!

  • Reply xgraciously 28 april 2016 at 16:05

   Wat jammer van die shampoo! Ik heb heel veel Lush aanraders, zoals de Comforter douchegel, Bubblegum lipscrub, Let The Good Times roll gezichtsreiniger en de Frozen bath bomb! Xx

 • Reply Janneke | Crafty Time 28 april 2016 at 16:53

  Wat een fijne producten! Ik wil ook heel graag nog een bestelling bij lush plaatsen, maar ze hebben zoveel producten dat ik gewoon niet kan kiezen hihi! xx

 • Reply Ilona Wielinga 28 april 2016 at 20:02

  Leuke spulletjes! Hoe vaak kan je zon pot eigenlijk gebruiken? (Van t gezichtsmasker)

  • Reply xgraciously 28 april 2016 at 20:12

   Op de site staat dat je het masker 3 tot 4 keer kunt gebruiken. Ik denk dat ik er wel langer mee kan, omdat ik nooit echt super veel van de substantie op mijn hoofd smeer! Xx

 • Reply Ismay 28 april 2016 at 20:47

  Ik hou van Lush! Whoosh is echt heel erg fijn. Even een tip voor de maskers: doe de substantie in ijsblokjes en vries ze dan in. Het masker blijft zo langer houdbaar:)!

 • Reply Mariska 29 april 2016 at 16:48

  Wat een heerlijke spulletjes! Ik word er een beetje jaloers van, ik moet ook snel weer eens gaan shoppen bij Lush 😀

 • Leave a Reply