Mijn travel essentials

Zoals jullie misschien wel weten ga ik binnenkort veel op reis naar het buitenland. En wanneer ik reis, neem ik vaak handige dingen mee, travel essentials! Deze essentials heb ik voor jullie op een rijtje gezet, misschien krijgen jullie ook nog wel ideeën voor wanneer jullie op vakantie gaan.

DSC_11881429443954761

♥ Ik heb altijd een Mp3 speler bij de hand. Je ziet mij niet zonder oordopjes muziek luisteren in de auto. Ik vind het heerlijk om rustig naar buiten te kijken en ondertussen mijn playlist te beluisteren. Misschien vind je het wel raar dat ik een Mp3 speler meeneem, want ik krijg vaak opmerkingen van ”waarom zet je je muziek niet op je mobiel?” Dat zit zo; op mijn mobiel heb ik bijna geen plaats meer voor muziek, mijn mobiel is al langzaam dus ik wil niet dat hij nog langzamer wordt!

Mini producten zijn tijdens het reizen mijn grote vrienden. Er zijn vele kleine producten te verkrijgen zoals deodorant, douchegel en haarspray. Die neem ik altijd wel mee in mijn tas! Met zulke grote verpakkingen wil je ook niet mee om sjouwen, het moet zo compact mogelijk.

♥ Kussens kun je vaak niet makkelijk plaatsen in het vliegtuig of op de achterbank in de auto, daarom neem ik altijd even een nek kussen mee. Ze nemen niet veel ruimte in en liggen goed, net zo goed als een kussen eigenlijk. En zo dommel ik vaak in slaap wanneer ik op reis ben, op een nek kussen. Dé perfecte vervangen van een kussen.

Vochtige doekjes zijn reuze handig wanneer je aan het reizen bent. Ik eet soms wel eens zoetigheden in de auto, met als gevolg dat mijn hele handen gaan plakken. Natte doekjes zijn daarbij mijn redding! Ze ruiken vaak erg lekker en zijn fris voor je handen. Ik gebruik de natte doekjes ook wel voor mijn hoofd, als het bijvoorbeeld erg warm is in de auto, dan leg ik even zo’n doekje op mijn hoofd en koelt mijn gezicht lekker af. Je kunt natuurlijk ook een nat washandje meenemen in een zakje, dat is hetzelfde idee.

♥ Natuurlijk mag mijn mobiel niet ontbreken bij mijn travel essentials. Ik kijk zo nu en dan wel eens op mijn mobiel, niet te vaak want dan word ik wagenziek… Doordat ik op mijn mobiel kijk, raakt hij vaak wel snel leeg. Een mobiele oplader is daarbij heel handig! Wij hebben zo’n oplader die je in de auto kunt plaatsen en zo kun je je mobiel makkelijk opladen zonder stopcontact.

♥ Ik ben geen ijdeltuit, maar soms moet ik gewoon even zien of mijn haar en make-up nog goed zit. Ik heb laatst een super handig product gekocht, waar twee dingen in één zitten. Namelijk een haarborstel en spiegel in een handige verpakking! Je doet de verpakking open en er verschijnt een spiegeltje en een borstel, die je nog moet uitklappen. Lekker compact voor in je tas, dan hoef je geen spiegel en een mega borstel mee te nemen.

♥ Een zonnebril is vaak wel erg toepasselijk voor wanneer je op vakantie gaat. Je weet maar nooit of de zon schijnt, dus is het zeker van belang om je zonnebril mee te nemen. Je wilt toch niet dat de zon de hele tijd in je ogen schijnt? Tenminste, dat vind ik wel erg irritant. Daarom heb ik altijd een zonnebril bij de hand.

Welke travel essentials stop jij altijd in je (reis)tas?

Naamloos scan

3 Comments

 • Reply ruigeharry 29 april 2015 at 20:41

  Jachtgeweer. Nee grapje. Ik heb vaak een a5-schrijfboekje bij me. Ik mag graag schrijven. Verder een boek of zo.

  • Reply xgraciously 29 april 2015 at 20:47

   Een schrijfboekje is inderdaad ook erg handig!

 • Reply Angela's beauty eyes 5 mei 2015 at 15:20

  Ik neem me ereader altijd mee

 • Leave a Reply