Mijn struggles

Ik ben een echte kluns als we het over struggles hebben. In de veertien jaar dat ik leef heb ik heel wat meegemaakt qua beschamende problemen! In deze blogpost leg ik mijn struggles bloot voor jullie. Enjoy!

http://cokgulenadam.tumblr.com/

Bron foto

• Ik ben dan zo’n iemand die fietst met sneakers aan. Laatst was ik aan het fietsen, ik was van plan om naar huis te fietsen en achter mij zag ik een hele dikke regenwolk die me toelachte. Ik dacht wel dat ik op tijd thuiskwam voor die gemene regenwolk. Ik was aan het dagdromen en had niet in de gaten dat ondertussen mijn veter zich aan mijn trapper vast wikkelde. Bam. Daar lag ik. In het gras gelukkig. Ik belde snel mijn moeder op of ze me op kon halen en opeens voelde ik een regendruppel op m’n neus. De bui brak uit! Daar lag ik, in het gras, zeiknat, met de veter vast in de trapper. Gelukkig kwam mijn moeder er snel aan. Held dat ze is!

• Hopelijk ben ik niet de enige die er na een paar uur achterkomt dat het shirtje dat je aanhebt verkeerd om zit. Een van de ergste struggles die je kan hebben!

• Altijd ben ik al een stuntelkampioen geweest. Toen ik iets van zeven jaar oud was, wilde ik even stoer doen voor de visite die bij ons in de tuin zat. Ik pakte mijn mini trampoline, zette hem tegen de glijbaan aan en wilde zo via de trampoline over de glijbaan springen. Maar ja, met mijn kleine voetjes kon ik niet zo goed springen, dus struikelde ik en kwam zo met mijn arm tegen de glijbaan aan. Oef, wat deed het pijn. Mijn vader zei dat ik me niet zo aan moest stellen en gaf me een pilletje. ”Dat komt door te weinig slaap, dat het zo’n pijn doet.” zei hij toen. Yeah right! De volgende dag had ik nog meer pijn dan eerst en besloot mijn oma me naar het ziekenhuis te brengen. Toen mijn arm gebroken bleek te zijn heb ik meteen mijn vader gebeld. Nu zegt hij nooit meer dat ik me aanstel!

duco 020 edit
Ik met m’n gebroken arm. Als je je afvraagt wat ik op mijn wang heb: daar heb ik een hamer tegenaan gekregen!

• Soms wil ik wat uit de schappen pakken van de winkel. Dan pak ik vaak het eerste nagellakje van zo’n rek. Tsja, en wat gebeurd er dan vaak? De nagellakjes vallen om… dit heb ik in mijn hele leven dat ik leef al héél vaak gehad en mijn vriendinnen liggen dan helemaal dubbel als dat gebeurd.

• Oef, het zwembad. Daar heb ik leuke, maar ook minder leuke herinneringen aan! Wanneer ik wel eens in het zwembad was en ik een duik deed in het water, was mijn topje helemaal naar boven gekropen. Ik stapte uit het zwembad en gelukkig zei iemand nog dat mijn topje verkeerd om zat, anders kon iedereen in het zwembad naar mijn borsten gluren. Maar dat is niet het enige wat er in het zwembad heeft plaatsgevonden… ook moest ik wel eens halfnaakt naar buiten lopen, met alleen een vestje aan (zonder bh!) en een geleend broekje van het zwembad, omdat iemand met een klungelig hoofd (nee, ik was het niet hoor! (; ) haar tas mee had genomen naar het zwembad en die ze toen wel erg dicht bij het water had gezet. Je raad misschien al wat er met die tas is gebeurd.

• Ik ging wel eens met mijn vader en moeder naar de camping en ik had daar een lief vriendinnetje. We waren aan het spelen, (ik was toen nog een klein kleutertje) ze ging weer weg en was haar kleurplaat vergeten. Ik zou haar kleurplaat brengen. Ik dacht dat ik bij haar in de tent stapte, maar toen ik eenmaal in EEN tent stond (niet haar tent dus) was ze daar niet. Wat schaamde ik me, ik liep snel bij die onbekende mensen uit de tent. Uiteindelijk heb ik haar tent gelukkig wel gevonden en heb ik haar kleurplaat overhandigd!

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply TypischKim 5 januari 2015 at 11:30

  Ha, er zitten een paar herkenbare tussen, zoals de veter om de trapper van de fiets! Ik had het net optijd door, waardoor ik niet omviel maar ik zat wel helemaal vast en het duurde ik weet niet hoelang totdat ik weer los was.

  • Reply Anke 5 januari 2015 at 11:34

   Ah, gelukkig ben ik niet de enige dus! (;

 • Reply joorloveswriting 5 januari 2015 at 15:19

  awwww… sommige dingen komen we me ook erg herkenbaar voor…. ik was vroeger een kluns … nu iets minder.. haha..

 • Reply www.jouvence.nl 5 januari 2015 at 19:50

  haha, sommige dingen herken ik wel ♥

 • Reply Anneke 6 januari 2015 at 16:06

  Ja ja Anke was toen een stuntelkampioen… 🙂
  Groetjes Beppe Anneke

  • Reply Anke 6 januari 2015 at 17:06

   Ja he, verschrikkelijk! In een paar maand had ik een gebroken arm én kreeg ik een hamer tegen mijn wang…
   Xx

  Leave a Reply