Mijn slaapkamer (room inspiration)

In deze post laat ik jullie mijn kamer zien. Mijn kamer is een stukje kamer van mij alleen, ik maak mijn huiswerk er vaak, leer er en slaap er. Klik snel op lees verder om mijn kamer te bewonderen, hopelijk krijgen jullie zelf ook inspiratie voor jullie eigen kamer. Enjoy!

my room 009

Deze klamboe brengt heel wat gezelligheid in mijn kamer. Ik heb er lichtjes in gestopt, de lichtsnoer heb ik bovenin de klamboe vast gehangen, zo blijft hij stevig zitten! De klamboe hangt boven mijn bed, zo kan ik altijd de lichtjes bewonderen wanneer ik op bed lig. Ook handig wanneer ik een boek lees op mijn bed, dan heb ik genoeg licht!

my room 001

Op deze stoel zit ik altijd te leren. Ik heb er een zacht kleedje op geplaatst, de stoel zit nu nog lekkerder, een echte must-have dus dat kleedje. Die plank achter de stoel heeft mijn vader gemaakt, hij heeft er behang aan vast gelijmd. Erg handig als je een witte muur hebt, dan is je muur niet meer zo saai vind ik.

my room 004

Dit hartje maken vind ik super leuk om te doen, elke maand plak ik wel andere afbeeldingen op de muur in de vorm van een hartje! Wanneer ik deze week de tijd heb plak ik weer nieuwe foto’s aan de muur denk ik, deze plaatjes hangen er al weer een maand. Deze afbeeldingen heb ik opgehangen met Pritt poster buddies.

my room 008

En als laatste en zeker niet het minst belangrijke is mijn bed. Zoals je misschien wel kunt zien heb ik een twijfelaar, een bed voor twee personen. Ik heb mijn bed op z’n Amerikaans opgemaakt; kussens rechtop. Mijn dekbed en kussens hebben grijsachtige, zwarte en zilveren tinten. Die zilveren kussentjes die achter dat ”love” kussen staan heb ik laatst voor Sinterklaas gekregen, ik ben er erg blij mee! Let trouwens maar niet op mijn (bed) opmaak kunsten, daar ben ik niet zo goed in. En detail: die vogeltjes op de muur heb ik uitgeprint en opgeplakt met Pritt poster buddies.

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply Beppe Anneke 26 januari 2015 at 18:13

  Een leuke en gezellige slaapkamer sfeervol.

 • Reply writingmonique 27 januari 2015 at 08:42

  Wat een leuke slaapkamer! Ik vind lichtjessnoeren fantastisch; zo mooi als decoratie!

  • Reply xgraciously 28 januari 2015 at 08:10

   Dankjee! Xx Jaa vind ik ook, lichtsnoeren maken het zo gezellig, ik heb ze ook nog bij mijn bureau hangen!

 • Reply happygirl 27 januari 2015 at 16:12

  Je kamer ziet er gezellig uit! Liefs

 • Leave a Reply