Mijn favo Youtubers #3

In de loop van dit jaar heb ik heel wat nieuwe YouTubers ontdekt, die ik graag met jullie wil delen. De één is wat bekender dan de ander, maar dat maakt hen niet minder leuk. Enjoy!

Afbeelding van Anke Jensma

Wander

Wander is echt mijn grote favoriet tot nu toe, heerlijk om weg te dromen bij reisfilmpjes! En het zijn niet zomaar reisfilmpjes… je kunt namelijk bekende YouTubers volgen waar ze ook maar naar toe gaan. Zo kun je Serena en haar zusjes volgen in Bali en Singapore, Mascha met Frances in Thailand en de gierige gasten in de Pyreneeën. Wander geeft me echt hét ultieme zomergevoel. Ook leuk: in de filmpjes komen verschillende (reis)tips en weetjes voorbij. Ik ben in ieder geval nog wel even zoet met de filmpjes die op dit account staan.

 

Trendgloss

Claire houdt je elke woensdag op de hoogte van de nieuwste trends! Dit doet ze in haar video’s van ruim 5 tot 10 minuten. Ik blijf tot de laatste minuut aan mijn beeldscherm gekluisterd, want wat kan ze dingen goed te woord brengen! Haar beste video ooit vind ik de video waarin ze verteld dat je jezelf moet blijven op social media en dat een Instagram model zijn echt niet ‘goals‘ is. Een video die je zeker moet kijken als je onzeker bent, het heeft mij zeker geholpen!

 

Charlotte Blitzblum 

Ik ken het Youtube account van Charlotte nog niet zo lang, maar ik vind hem nu al leuk! Ze plaatst best wel vaak shoplogs en laat ik die soort video’s nou eens geweldig vinden. Naast die shoplogs en andere ‘random’ video’s kun je ook nog vlogs verwachten. De vlogs plaatst ze woensdags rond 16:00. Zeker de moeite waard om eens op haar account te kijken!

 

The Budget Blog

De getalenteerde Lotte van 16 jaar plaatst elke maandag en vrijdag een nieuwe video. In deze video’s gebruikt Lotte alleen maar goedkope (beauty) producten, daarmee laat ze zien dat mooie producten niet altijd duur hoeven te zijn. Dit vind ik echt een heel goed initiatief, omdat grotere YouTubers vaak alleen maar duurdere producten gebruiken die sommige mensen misschien wel niet kunnen betalen. Lotte plaatst voornamelijk filmpjes rondom beauty, maar ze plaatst soms ook wel filmpjes over mode of lifestyle.

 

Vera Camilla

Vera Camilla is de bekendste van dit hele rijtje, maar ze hoort zeker in deze lijst thuis. Ik ken haar blog en haar kanaal al een aantal jaren en wat is ze gegroeid! Kwalitatief vind ik haar video’s beter, mensen entertainen kon ze echter al. Ze maakt video’s over (voornamelijk) beauty en lifestyle. Het leukste om te zien, vind ik de likes/dislikes video’s die ze aan het eind van elke maand online zet! Vera is altijd zo positief, ik word helemaal blij van haar!

Even over iets heel wat anders: 26 juli ben ik jarig. Het lijkt me erg leuk om een ‘birthday Q&A’ te maken, maar daarvoor heb ik vragen nodig! Laat je vragen achter in de reacties, dat zou ik erg op prijs stellen. Hierbij kun je denken aan vragen over cadeau’s, taarten, wensen of wat dan ook. 

Liefs,

Anke

4 Comments

 • Reply Mariëlle 16 juli 2016 at 11:41

  Leuk om te zien, ik ken ze eigenlijk allemaal wel 😀 Maar ik volg ze niet allemaal, dat kan ik niet bijhouden haha!

 • Reply jolieke l jjolieke.nl 16 juli 2016 at 15:10

  Zo kom je nog eens nieuwe Youtubers tegen. De meeste kende ik al, maar ook een paar nog niet.

 • Reply Ilona Wielinga 18 juli 2016 at 10:23

  Superleuk artikel! Ik ken eigenlijk al deze youtubers wel haha, maar goed ik volg dan ook best wel veel Youtubers. Trendgloss vind ik zelf echt geweldig!!

 • Reply Natiza 18 juli 2016 at 20:34

  Hhaha ja ze zijn leuk he! 🙂

 • Leave a Reply