Mijn favo Youtubers #2

In het begin van het jaar plaatste ik een lijstje van mijn favoriete Youtubers. In die tijd zijn er al heel wat nieuwe bijgekomen! Mijn nieuwe favoriete Youtubers deel ik graag met jullie.

Bethany Mota Back to School:Life hacks & easy tips!

Bron foto

Bethany Mota

Bethany Mota kent bijna iedereen inmiddels al, maar ze mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Bethany is woonachtig in California. Ze maakt filmpjes over haar, make-up, fashion, DIY’s en nog veel meer. Haar back 2 school video’s vind ik echt geweldig! Ze inspireert mij enorm. Ook heeft ze een eigen kledinglijn, hoe gaaf is dat!

Cindy Lee 

Op Cindy haar kanaal kun je elke week een filmpje vinden over fashion, lifestyle of DIY’s. Ook plaatst ze wel eens vlogs, die zeker ook de moeite waard zijn om te kijken! Ook heeft ze een blog; www.cindylee.nl. De filmpjes die ik het leukste vind om te zien op haar kanaal, zijn de ‘Try It’ video’s waarin ze snoep en dergelijke test!

ThingsJuliaLoves

Julia is 15 jaar en ze maakt filmpjes over allemaal dingen waar zij van houdt. Je kunt vlogs, unboxings, challenges, fanmail en andere video’s verwachten op haar kanaal. Ook kan ze erg goed zingen! Zangfilmpjes vind je dus zeker terug op haar kanaal. Ze plaatst ongeveer 2 à 3 keer per week een nieuwe video. Zeker het abonneren waard!

Monica Geuze

Maak kennis met Monica Geuze! Monica is bekend als DJ en heeft zelfs al eens haar eigen single uitgebracht! Elke dag verschijnt er op haar Youtube kanaal een vlog en soms nog een extra video. Ze werkt veel samen met Ronnie Flex en andere bekende mensen, dus die zie je wel vaak in haar vlogs terug.

MeisjeDjamila

Djamila is een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Ze maakt video’s over dingen die je niet in Nederland kunt vinden, of dit nu een nieuwe trend, DIY of bepaald eten is. Ze is altijd erg vrolijk in haar video’s en trekt gekke gezichten! Vrolijk van haar filmpjes word je zeker.

Beautynezz

Achter Beautynezz zit het meisje Joy dat een jong Youtube talent is. Ze heeft inmiddels 159.369 abonnees! Joy maakt video’s over nieuwe trends in beauty en fashion. Ook vlogt ze altijd wanneer ze in Amerika is. Ze is een super lief meisje en haar video’s zijn zeker de moeite waard om te kijken!

Wat zijn jouw favoriete Youtubers?

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply gentillinne 19 augustus 2015 at 16:15

  Leuk artikel! Bethany Mota is ook één van mijn favoriete Youtubers!

 • Reply creabeaatje34 19 augustus 2015 at 16:15

  Meisje Djamila behoort ook tot mijn favorieten ^^

 • Reply lifeoffanne 19 augustus 2015 at 16:28

  Zelf keek ik heel vaak bethany mota maar een tijdje geleden had ze het heel druk en heeft zw heel lang geen video geplaatst (tenminste voor mijn gevoel) minn fav. Is Jiami van lifesplash ze heeft een blog en YouTube kanaal💕

 • Reply robinheppie 19 augustus 2015 at 16:51

  Cindy! 🙌🏻

 • Reply lifewithmaricia 19 augustus 2015 at 17:36

  Monica❤️ Ik ga vanavond een artikel plaatsen oer mijn favoriete YouTubers, dus die zie je wel verschijnen, haha.😸🌙

 • Reply thelifeofceline 19 augustus 2015 at 18:55

  Mijn favoriete youtuber is Sabrina Putri 🙂 omdat ik begrijp wat ze zegt 🙂 xx

 • Reply joorloveswriting 19 augustus 2015 at 19:50

  Leuke favoriete! Ik kijk alleen op YouTube naar madeleine en naar shopping sarah! 🙂

 • Reply nmarit 19 augustus 2015 at 22:52

  Jiami van lifesplash. Heeft leuke vlogs, heeft een toffe blog, leuke DIY’s. Masha van Beautygloss vind ik ook leuk om naar te kijken. 🙂

 • Reply omgitsismay2 20 augustus 2015 at 08:17

  Goede tips! Bethany Mota is ook mijn favoriet! X

 • Leave a Reply