Mijn favo You-Tubers

Misschien ben ik wel een beetje verslaafd aan YouTube. Ik kijk elke dag of er ook nog nieuwe video’s zijn geüpload van mijn favoriete You-Tubers. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

versus_a_online01

Versus A

Vera (van veracamilla) en Suz (van fashion is a party) zijn samen de perfecte combinatie voor een nieuwe gezamenlijke blog met een bijbehorend You-Tube account. Samen zijn ze een nieuwe blog gestart, Versus A, die gaat over lifestyle. Heel iets anders dan hun eigen blogs, die over make-up en mode gaan! De filmpjes gaan dus ook over lifestyle. Vlog’s, tag’s en recepten, alles komt aan bod. Elke week komen er twee of meer nieuwe uploads! Kijken dus.

Bron foto / edit by me.

Shirley en Tamara

Shirley en Tamara zijn twee Noord-Hollandse meiden die heel graag beroemd willen worden op You-Tube. Hun doel is ”net zo famoes worde als Britt Dekker en Kim Kardashian” Met deze dames kun je dus  hartelijk lachen. Nou ja, dames… de broers Nanne en Auke zijn deze leuke personages! Elke week komt er een nieuwe video online van Shirley en Tamara. Lachen gegarandeerd, het is zeker de moeite waard om te kijken want ze hebben o zo leuke uitspraken. ”Werkt dit hetzelfde als een zonnebank dan? Die lampen?” ”Is dat van papier gemaakt, die wand? Ik dacht dat het van marmer was…” Het kijkt lekker weg!

Bron foto

Stuk TV

Giel, Thomas en Stefan gaan stuk voor jou! Deze stoere mannen voeren wekelijks één opdracht uit die jij kunt verzinnen en opsturen. De gekste opdrachten kun je terug zien in hun filmpjes! Zo hebben de drie mannen wel eens in een heus spookhuis rondgezworven, gingen ze met varkens een bouwmarkt in en sliepen ze in een museum. Dit alles gaat niet zonder waarschuwingen en bekeuringen, ze komen vaak in aanraking met de politie en/of bewakers. Petje af voor deze boys!

Bron foto

Sabrina Putri

Sabrina is 16 jaar en is veel te vinden op You-Tube. Ze houd er erg van om creatief bezig te zijn, dat zie je ook wel in haar video’s terug. Sabrina maakt erg veel DIY’s die zeker de moeite waard zijn om te kijken! Als je nog geen inspiratie hebt kun je die wel door haar krijgen. Ook post ze veel  lifestyle video’s en kun je een beetje mode terugvinden. Kortom; voor ieder wat wils!

Bron foto

Enzo Knol

Enzo is misschien wel de beroemdste You-Tuber in Nederland! Elke dag om stipt 16:00 uur kun je een nieuwe vlog van hem bewonderen en om 19:00 is Enzo er weer bij met een Minecraft video.  Enzo is op 9 juni 2013 begonnen met vloggen en is sindsdien niet meer weg te slaan van You-Tube. Hij staat op met zijn vlog camera en gaat vervolgens ook weer slapen met zijn dierbare camera, waarmee hij alles vastlegt. Hij is altijd positief, spontaan en blij. De Assenaar tovert daarmee iedereen een grote lach op het gezicht!

Bron foto

Heb jij nog favo You-Tubers? Laat het me weten, misschien ontdek ik dan nog wel nieuwe You-Tubers! ♥

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply creabeaatje34 23 februari 2015 at 10:15

  Ik ben dol op StukTv! 😀

  • Reply xgraciously 25 februari 2015 at 08:32

   Ik ook, Stuk TV is toch wel mijn favo You-Tube account van dit hele lijstje! Xx

   • Reply creabeaatje34 25 februari 2015 at 09:28

    Ja, ik ben het helemaal met je eens. Ik vond die uitdagingen in al die verlaten dingen best wel cool, haha.

   • Reply xgraciously 25 februari 2015 at 09:30

    Toevallig kijk ik nu die verlaten dingen weer terug, ik kijk nu overnachten in een spookstad! (: Xx

 • Reply joorloveswriting 23 februari 2015 at 11:17

  wauw leuke youtubers <3 Enzo is echt grappig!! 😀

 • Reply thinkxforxyourself 18 juni 2015 at 20:24

  Als je StukTV leuk vind, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op het kanaal van de Gierige Gasten. Jiami van Lifesplash vind ik ook leuk om te kijken!

  • Reply xgraciously 18 juni 2015 at 20:27

   Ik ga dan zeker een kijkje nemen bij Gierige Gasten! Jiami van Lifesplash is inderdaad ook erg leuk 😊

  Leave a Reply