Mijn favo apps

Als je me vraagt of ik zonder smartphone kan, is het antwoord een nee. Mijn mobiel helpt me met alles. Hij wijst me de weg, zoekt snel een woord voor me op die ik even niet weet, houdt mij op de hoogte van alles en hij doet meer dingen die me enorm helpen. Zoals je kunt lezen is mijn smartphone (ik heb een S3) wel érg belangrijk voor mij. Vandaag lees je mijn favoriete apps die ik op mijn mobieltje heb staan.

what's on my phone 029

what's on my phone 026

Hardlopen Met Evi

Met deze app kun je bijhouden hoeveel kilometer je hardloopt per keer. Ook kun je gemakkelijk zien hoeveel calorieën je hebt verbrand tijdens het hardlopen. Maar dat is niet het enige, Evi (die deze app heeft bedacht) geeft je veel tips voor het hardlopen. Hoeveel eten is goed voor het lopen, welk materiaal moet je gebruiken, Evi legt het je allemaal uit.

what's on my phone 021

Nice Hair

Wil je een nieuwe haarkleur proberen en ben je benieuwd hoe hij je staat? Dan is Nice Hair wel erg handig. Je kunt een foto van jezelf uploaden en je haar een kleurtje geven. Met deze app kun je ook gemakkelijk je familie en/of vrienden laten schrikken, dan stuur je ze gewoon een foto met roze haar bijvoorbeeld en schrijf je erbij dat je je haar geverfd hebt. Misschien een tip voor 1 april?

what's on my phone 023

We Heart It

De meesten van jullie beschikken al over deze app. We Heart It geeft me elke dag zoveel inspiratie van de duizenden foto’s die er verschijnen. Je kunt hier foto’s vinden van alle categorieën; mode, make-up, reizen, alles komt aan bod. Ik vind persoonlijk de app een beetje lijken op Instagram, daar kun je ook foto’s liken. (Op We Heart It heet dit ”harten”)

what's on my phone 019

Insta Follow

Insta Follow geeft je een makkelijk overzicht met wie jou volgt en wie jou niet meer volgt op Insta. De ghostfollowers (de mensen die jou niet meer volgen en jij hun wel) kun je ontvolgen. Een opgeruimd Insta profiel ziet er veel mooier uit dan een rommelig account, nietwaar?

what's on my phone 027

Doodle Jump

De app die ik speel wanneer ik op iemand zit te wachten (zonder wifi!) is Doodle Jump. Een erg verslavend spel is dat! Helaas is er wel een minpuntje. Als je een mobiel hebt die snel vastloopt zou ik als ik jou was maar geen Doodle Jump downloaden, je smartphone kan dan wel sneller vastlopen wanneer je dit spel speelt…

Wat zijn jouw favo apps?

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply Daphne 10 januari 2015 at 12:57

  Wat een leuke apps!

 • Reply Kim 10 januari 2015 at 17:55

  Leuke apps!

 • Reply Nicolish 10 januari 2015 at 20:40

  Erg leuke apps!

 • Reply happygirl 11 januari 2015 at 10:55

  Leuke apps. Ik liep zelf ook hard met de app Evi

  • Reply Anke 11 januari 2015 at 14:17

   Handige app is dat hé! Xx

 • Reply maaike 11 januari 2015 at 14:08

  Geen post vandaag?

  • Reply Anke 11 januari 2015 at 14:16

   Komt eraan! (:

   • Reply maaike 11 januari 2015 at 14:22

    Ik kan je niet vinden op bloglovin

 • Reply Anke 11 januari 2015 at 19:17

  Maaike, je kunt mij vinden onder de naam xGraciously (met hoofdletter!) op Bloglovin’. Hopelijk kun je me nu vinden!

 • Leave a Reply