Mijn ergernissen

Soms moet ik even zeuren, dat is niet verboden, toch? In deze post schrijf ik over mijn grote ergernissen, misschien herken je jou ergernis(sen) er wel in. Enjoy!

♡

Bron foto

• Dat moment wanneer ik lekker in mijn bed lig genesteld en besef dat ik iets vergeten ben. Bijvoorbeeld om mijn tas in te pakken. Dat heb ik best wel vaak, daar kan ik me zo aan ergeren! Dan moet ik weer mijn heerlijke warme bed uit, vervolgens mijn schooltas inpakken en kan ik de boeken ook weer eens niet vinden. Nadat ik dan mijn tas heb ingepakt zijn we weer een paar minuten verder en kan ik mijn bed weer in. En probeer dan maar weer eens die relaxte lighouding te vinden…

• Ik ben echt super blij wanneer mijn make-up perfect zit. De foundation is niet te dik aangebracht, er zitten geen klontjes in de mascara, de eyeliner zit helemaal top. Dat maakt me erg blij! Maar dan moet ik fietsend naar school, twaalf kilometer nog wel. En dan kom ik er achter dat de regen met bakken uit de hemel valt. Wat gebeurd er dan met mijn make-up? Juist ja, die vlekt uit. Dan kom ik op school en is mijn goede make-up look dag verpest. En mijn kleding ook! Bedankt regen.

• Soms ben ik wel eens aan het shoppen op internet. Nou ja, soms… wat je soms noemt! (; En dan zie ik een super leuk shirtje waar ik lang naar op zoek was. Het eerste waar ik dan aan denk ik bestellen, dus ik wil de maat aanklikken. Wat ik dan tot mijn grote verbazing zie is dat mijn maat er als enige niet meer is. Dan wens ik vaak wel dat ik wat groter ben. Hmm. Moet ik weer op zoek naar een nieuw shirtje. Maar deze was zo mooi!

• Vaak word ik op maandag wakker en denk ik dat het nog maar zaterdag is. Daarna val ik weer in slaap en maakt mijn vader me weer wakker. ”Maar het is toch… Ah nee. Maandag. School.” Mijn dag is meteen als verpest.

• Ik heb lenzen in, dat kent veel voordelen maar ook nadelen moet ik eerlijk zeggen. Bijvoorbeeld wanneer ik mijn lenzen in heb gedaan en er achter kom dat ze verkeerd om zitten. Ik heb het al een aantal keren gehad. En dan stel ik ook nog vaak de vraag: ”Waarom zie ik zo wazig?” Ja, dat ben ik. Ik stel vaak van die domme vragen waar andere mensen zich aan ergeren. Maar that’s me!

• Wanneer ik de hele middag heb geleerd en ik de stof nog steeds niet kan onthouden. Dat laat me zo ergeren. En dat is nog niet het enige, ook kom ik er dan achter dat ik nog meer moet leren! Ik haat school. Ik weet het, school is wel nodig want anders word je alleen maar dommer, maar ik hou er gewoon niet van, net zo als (denk ik) veel mensen.

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply Beppe Anneke 28 januari 2015 at 15:39

  Ja Anke, het leven is geen lolletje, dat moet je er zelf van maken.
  Dus kop op en ga ervoor. Grrr, pake Dick

 • Reply happygirl 29 januari 2015 at 07:33

  Haha dat van die regen is heel erg herkenbaar!

  • Reply xgraciously 29 januari 2015 at 11:25

   Haha, ben ik dus niet de enige die dat irritant vindt! Xx

 • Reply writingmonique 29 januari 2015 at 09:52

  Heel herkenbaar! Haha. Als ik in bed lig wil ik er ook echt niet weer uit; zo vervelend!

  • Reply xgraciously 29 januari 2015 at 11:26

   Ja hè, daar kun je je zo erg aan ergeren! Xx

  Leave a Reply