Mijn bucketlist voor dit jaar

Hoewel het nieuwe jaar is begonnen, ben ik nog van plan een bucketlist te maken en hem proberen na te streven. Klik snel op lees verder en lees wat voor voornemens ik voor 2015 heb!

AktAd1qsRq_1

Shoppen in New York, waarschijnlijk gaat dat pas gebeuren als ik mijn diploma heb voor school. Mijn oma heeft beloofd dat ze met mij naar New York zou gaan, wanneer ik mijn diploma zonder zitten te blijven heb ontvangen. Maar hopelijk gebeurd er een wonder dat ik toch dit jaar wél naar New York ga… Hope so!

a bucket list for girls | via Tumblr

Ik hoop ooit nog eens een leven te leven waar ik trots op ben. Ik ben vaak best wel onzeker over mezelf en geniet niet genoeg van het leven. Momenteel gaat het best wel goed en ben ik best wel tevreden met mijn leven. Ik heb een super lief vriendje waar ik heel veel van hou, lieve mensen om me heen, maar ach, school hé… dat kan nog wel wat beter, dus ik probeer me dit jaar meer in te spannen voor school. Als het op school goed gaat en als ik wat zekerder van mezelf ben, ben ik trots op m’n leven!

(100+) Tumblr

Dit jaar hoop ik dat ik iets voor mensen kan betekenen met mijn blog. Vorig jaar, in 2014, heb ik mijn oude blog (die ik met m’n vriendin had) aardig verwaardeloost. In 2015 probeer ik elke dag te posten op mijn nieuwe blog en ik hoop dat ik veel bezoekers krijg waarvoor ik iets kan voor betekenen.

(1) Before I Die..

Elk jaar hoop ik weer dat er een witte kerst komt, maar daar komt (bijna) nooit iets van, helaas… Misschien dit jaar? Het lijkt me geweldig om eens een keer een witte kerst te beleven, dan krijg ik toch écht een kerstmis gevoel met al dat sneeuw. Altijd als wij kerst vieren schijnt de zon en dan heb ik net het gevoel als het gewoon een mooie lentedag is. Sneeuw, waar blijf je toch als het kerst is?

Wish

Gezond (proberen) te leven, daar ben ik al mee bezig! Of het lukt is maar de vraag, ik ben verzot op snoepjes en andere lekkere zoetigheden. Maar de laatste tijd lukt het aardig, ik probeer minder snoepjes te eten en voor koekjes te kiezen zonder chocolade en andere ”troep”. Ook doe ik elke dag buikspier oefeningen en ga ik misschien wel naar de sportschool, als er plek is. Ik wil zelf gezonder leven omdat ik veel problemen met mijn maag heb. Als ik minder snoep krijg ik minder maagzuur en dus minder last van mijn maag en hoef ik dus misschien niet meer geopereerd te worden!

Wish

Deze wens staat al super lang op mijn bucketlist, maar nog nooit is het me gelukt om een dolfijn een kusje te geven. Jammer, dolfijnen zijn lieve en mooie dieren! Hopelijk lukt het me dit jaar om zo’n prachtig dier te aaien of te kussen.

Wish

Een (romantische) wandeling op het strand met mijn lieve vriendje lijkt me geweldig, in de zomer als de zon onder gaat en dan het liefst ook nog in een lekker warm land zoals in Griekenland! Nu we het over Griekenland hebben… daar zou ik dit jaar nog wel best een keer heen willen hoor, daar zeg ik geen nee tegen!

Wat staat er bij jullie op de bucketlist?

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply Elke 3 januari 2015 at 19:25

  Leuke bucketlist! Veel dingen zou ik ook wel willen haha 🙂

 • Reply bianca 3 januari 2015 at 19:42

  oo dat wil ik ook op me bucketlist voor dit jaar naar new york had ik maar zo’n oma !

 • Reply TypischKim 3 januari 2015 at 19:45

  Mooie dingen heb je bedacht.

 • Reply A.T.Jensma-Bakker 5 januari 2015 at 19:14

  Heel goed, Anke.
  Je “Oma”

  • Reply Anke 5 januari 2015 at 19:34

   Dankjewel beppe! (/oma) ♥

 • Reply kimunia 24 juli 2015 at 20:37

  ik ben ook ooit in Griekenland geweest heel mooi is het daar berichtje terug?
  Het is zeker de moeite waard ook met je vriendje!

  • Reply xgraciously 25 juli 2015 at 10:30

   Ik ben er een paar weken geleden nog heengeweest, met mijn vriendje en mijn vader, moeder en broertje! Het was erg leuk. Xx

  Leave a Reply