Meisjes/vrouwen logica

Wij van het vrouwelijk soort hebben een logica die mannen totaal niet hebben en ons dus helemaal niet snappen. Die logica heb ik in deze blogpost verwerkt op een grappige manier. Hopelijk herkennen jullie vrouwen jezelf hierin! Ik herken mezelf hier wel degelijk in. Enjoy en vergeet niet om te lachen!

Bron foto

♥ Je hoort vaak vrouwen klagen over hun haar. Ik moet toegeven, ik doe het soms ook. Wanneer ik iemand zie met steil haar, zeg ik wel eens dat ik dat ook wil. En andersom! Mannen denken daar heel anders over. Ik zie hun frons al op het gezicht staan. ”Je moet blij zijn met je haar. En wat boeit dat nou? Haar?” Het boeit mannen inderdaad niet, ze kijken meer naar andere dingen…

♥ Van sommige trends moest ik echt niets hebben, maar zodra ik andere mensen uit mijn omgeving er mee zag lopen wilde ik meteen naar de winkel sprintten. Ik heb dit al meerdere malen gehad, ik denk dat het bij veel van jullie ook heel erg herkenbaar is.

♥ Reageren op foto’s van anderen kunnen wij ook als het beste. Elke keer wanneer er een nieuwe selfie van iemand verschijnt op social media zijn wij er als de kippen bij. Wie reageert als eerste? Daar gaat het tegenwoordig om. En het ergste is nog dat we een reactie plaatsen bij iemand die we niet mogen en dat we dan vaak ook nog eens heel erg overdreven reageren. ”Ahw lieffie wat een geweldig mooie foto! Jij bent de mijnee! WJNMK! Kusjessss!” Geef maar toe dat je dit ooit wel eens gedaan hebt.

♥ Kiezen is te moeilijk als vrouw. Vraag je aan je vriendje welk jurkje je moet dragen, de zwarte of de rode, is het antwoord bijvoorbeeld rood. ”Nee, die maakt me zo dik. Die kleur staat me niet, ik gooi hem denk ik weg!” Waarbij je vriend een dikke zucht slaakt. Ik hoor hem al denken. ”Waarom vraagt ze dat dan?” Dit is zo herkenbaar voor mij moet ik eerlijk bekennen.

♥ Wanneer je iemand een berichtje gestuurd hebt en al vooral aan degene die je stiekem erg leuk vind, ben je natuurlijk erg benieuwd wat hij gaat zeggen en wacht heel lang totdat je eindelijk een melding krijgt van hem. Maar na één minuut wachten heb je nog steeds geen bericht. Ping! Tot dat moment, denk je. Nee hoor, het is een bericht van een groep. Jij baalt als een stekker natuurlijk. Na een kwartiertje krijg je plotseling wél een berichtje van hem! Niets bijzonders, hij stuurt alleen maar ”hoi” terug. Haat hij me? Gaat er dan onder andere door je hoofd. Maar je moet je bedenken dat mannen ietwat anders reageren dan meiden!

♥ Als je je omkleed tijdens het sporten wil je dat de deuren potdicht blijven voor mannen, terwijl je in het zwembad gewoon paradeert met je bikini aan zonder er bij na te denken dat er ook mannen naar je staan te kijken.

♥ ”Single zijn is zo leuk!” hoor ik veel meiden zeggen. Maar stiekem zitten ze thuis te huilen met een dikke bak ijs voor de tv terwijl ze romantische films kijken en willen ze het liefst een vriendje. Misschien is dat de reden dat ze zo stom reageren op je nieuwe love!

Naamloos scan

2 Comments

  • Reply tamaraenmarlie 8 april 2015 at 17:43

    Sommige punten zijn heel herkenbaar (vooral het omkleed gedeelte hahaha)

    • Reply xgraciously 11 april 2015 at 16:05

      Gelukkig ben ik dan niet de enige bij wie dit herkenbaar is! 😜

    Leave a Reply