Meest gebruikte make-up

In de loop van de jaren heb ik al heel wat make-up verzameld en opgemaakt. Mijn meest gebruikte make-up producten zie je hier!

Image by Anke Jensma

Image by Anke Jensma

♥ Ogen

Image by Anke Jensma

Essence Lash Princess false lash effect mascara – de naam alleen al is een hele mond vol. Ik ben dol op deze mascara, hij geeft mijn wimpers veel volume! Telkens weer koop ik deze mascara, ik kan er niet zonder. Hij doet het net zo goed als een wat duurdere mascara.

Essence superfine eyeliner pen – lijntjes zetten op mijn oogleden kan ik het beste met deze eyeliner pen. Ook deze koop ik steeds weer opnieuw!

John van G Beauty Box Trio – voor mij is John van G een nog heel onbekend merk, ik heb er nog nooit van gehoord. Wat ik wel weet, is dat deze oogschaduw super goed is! Je kunt de oogschaduw goed blenden en hij geeft veel pigment af. Ik pak dit doosje er steeds weer bij om een mooie oog look te maken.

♥ Nagels

Image by Anke Jensma

Sally Hansen Miracle gel top coat – Eigenlijk gebruik ik deze gel top coat niet alleen voor de miracle gel nagellak, maar ook voor gewone nagellak. En het werkt prima! Mijn nagellak blijft zo veel langer zitten, zonder de topcoat blijft het nooit zo lang zitten. Met deze topcoat blijft het wel een tot twee weken prima zitten!

Essence colour & go – Essence nagellak is in het algemeen al mijn favoriet, maar vooral dit kleurtje stal mijn hart. Het is een prachtig donkerrood kleurtje dat perfect is voor de herfst.

♥ Huid

Image by Anke Jensma

Lancôme teint miracle – Ik ben nog nooit een betere foundation tegengekomen dan deze. Hij verbergt alle rode vlekken en geeft mijn gezicht een mooie teint! Ook dit product koop ik telkens weer opnieuw.

Catrice camouflage cream – Voor het verbergen van puistjes gebruik ik de camouflage cream van Catrice. Hij doet het prima voor de prijs.

♥ Lippen

Image by Anke Jensma

M.A.C. Matte lipstick Please Me – Matte lipstick: ik ben er dol op. Ik ben vooral helemaal gek op Please Me van M.A.C., die ik op mijn vijftiende verjaardag kreeg. De kleur is prachtig, ik kan de kleur het beste beschrijven als oud-rozig. Ook blijft de lipstick lang zitten.

Lush Bubblegum lipscrub – Mijn lippen verzorg ik met deze lipscrub van de Lush. Door de scrub verdwijnen alle velletjes op m’n lippen. Daarom alleen al is dit mijn meest gebruikte product, maar ook om het feit dat de lipscrub heerlijk proeft en ruikt! De naam verklapt het al; de scrub proeft/ruikt naar bubblegum.

Babylips Cherry Me – Als je het mij vraagt, mogen de Babylips wel bekroont worden tot de beste lippenbalsems ooit. Van alle lippenbalsems van Babylips is Cherry Me mijn favoriet. Hij ruikt lekker en geeft een mooi rood rozig kleurtje af!

Wat is jouw meest gebruikte make-up product?

Naamloos scan

18 Comments

 • Reply Tara de Korte 21 oktober 2015 at 13:28

  Hihi , die nagellak topacat truc gebruik ik ook 🙂

 • Reply lifewithmaricia 21 oktober 2015 at 13:49

  De 3 nieuwste babylips, ben er verliefd op, vooral op watermeloen en perzik😋

  • Reply xgraciously 21 oktober 2015 at 13:50

   Die wil ik zo graag! Heb al heel veel Kruidvat en Etos winkels bezocht, maar nergens kon ik ze vinden… Xx

   • Reply lifewithmaricia 21 oktober 2015 at 14:53

    Awhh, wat jammer!! Ik heb ze gewoon van de Kruidvat, dus ik weet het ook niet dan. Xx💕

 • Reply creabeaatje34 21 oktober 2015 at 15:07

  Leuke stash 🙂

 • Reply ItsCstyle 21 oktober 2015 at 15:14

  Echt heel leuk om te lezen! Ik denk dat ik nu ook die concealer ga kopen. Liefs

 • Reply Emma 21 oktober 2015 at 16:52

  Die concealer, lipstick en mascara gebruik ik ook graag!

 • Reply yourinspirationworld 21 oktober 2015 at 17:10

  Leuk! Sws mascaraa 😍

 • Reply beautyblogshannon 21 oktober 2015 at 18:53

  Ik zie hier heel wat favorieten ook van mij tussen zitten! Mooie producten! xx

 • Reply Rahma 21 oktober 2015 at 20:20

  Die MAC lipstick wil ik ook echt zo graag hebben! En die nagellak kleur is echt heel mooi!

 • Reply wifiinthenature 22 oktober 2015 at 07:32

  Wat een leuk bericht, Ik hou van babylips

 • Reply mabeliasophia 22 oktober 2015 at 14:14

  Origineel idee om hier een artikel over te maken 💕

 • Reply CRVY 22 oktober 2015 at 16:42

  Wat een leuk idee! Die mascara gebruik ik ook elke dag!

 • Reply xocharliece 23 oktober 2015 at 09:39

  Oeh babylips

 • Reply Nina Braakman 23 oktober 2015 at 14:08

  Wat grappig, de laatste twee producten voor lippen heb ik ook.☺️

 • Reply veerlemaris 23 oktober 2015 at 14:27

  Wat leuk! Ik ga morgen even kijken bij de Lush voor zo’n lipscrub 🙂

 • Reply Mirjam Jewel-Nails 23 oktober 2015 at 19:26

  Cherry Me van Babylips heb ik ook, en gebruik hem dagelijks! Hij is zo fijn omdat hij net een lichte kleur op je lippen geeft!

 • Reply mangobananalife 25 oktober 2015 at 21:17

  Leuk om te lezen welke jouw favorieten zijn 🙂 ik gebruik zelf enkel de lipscrub van lush, maar nu ga ik mss toch eens op zoek naar je andere toppers :p ik zoek nog iets voor de puistjes goed te verstoppen, dus 😉

 • Leave a Reply